Go to ...

Stiri Timisoara

Aflăm totul la timp!

RSS Feed

Reguli pentru prosperitatea financiara – Portofele barbati


Ai auzit de principiile Feng Shui? Numeroase persoane le aplica in diferite aspecte ale vietii de zi cu zi si au realizat ca acestea pot fi de ajutor. Poate ai observat ca a inceput sa te afecteze din ce in ce mai mult lipsa banilor si ai impreisa ca cheltuielile sunt uneori nejustificate, astfel ca iata cateva reguli Feng Shui pe care le poti aplica pentru portofele barbati.

Ideea de portofel barbati te duce instantaneu cu gandul la un obiect purtat zilnic, indiferent de hainele alese sau contextele in care portofele barbatite afli in decursul unei zile. Cum acesta insoteste orice barbat pretutindeni, poate ar trebui sa beneficieze de ceva mai multa atentie. Adesea, pentru ca nu cunoastem anumite aspecte, facem greseli in aranjarea portofelului, care provoaca o scadere a potentialului sau de creator de abundenta.
Cum poti transforma deci diversele portofele barbati pe care le porti de-a lungul vietii in obiecte care atrag abundenta?

Urmareste starea portofelului. Preocupa-te ca portofelul sa fie mereu organizat si curat. Acesta trebuie curatat frecvent cu o laveta alba, umezita cu apa proaspata. Este bine ca portofelul sa nu prezinte urme de deteriorare. Nu pastra in interiorul portofelului dovezile platilor facute, precum bonuri sau chiar liste de cumparaturi.
Nu purta portofelul gol. Pastreaza un echilibru, nu indesa sume exagerate in portofel, dar cauta sa ai mereu in acesta suficient de multi bani incat sa te faca sa te simti confortabil si prosper.

Depoziteaza-l in locuri adecvate. Regulile Feng Shui spun ca atunci cand nu il ai asupra ta, poti lasa portofelul pe: o masuta situata pe coltul de pe diagonala living-ului, sectorul banilor din casa sau living in zona de sud-est, sectorul unde se afla steaua anuala a prosperitatii. Nu pune niciodata portofelul in locuri care creeaza conditii nefavorabile bogatiei, deci nu pune portofelul pe masa din bucatarie, pe frigider, etajerele din baie sau sub scari. Mai mult de atat, cauta sa asezi portofelul la lumina, pentru a evita sa atragi energia negativa.

Alege culoarea potrivita. Fiecare culoare are anumite proprietati si ar fi ideal sa ai cate un portofel din fiecare culoare asociata celor 5 elemente:
Negru, bleumarin – specifice elementului apa, care atrage ideile creative ce genereaza venituri
Rosu – identificat cu elementul foc, care face banii sa circule
Mustar – asociat elementului pamant, care aduce echilibru intre banii cheltuiti si cei castigati
Verde – specific lemnului, care te ajuta sa gasesti solutii sa multiplici banii
Alb, auriu si argintiu – specifice metalului, care reprezinta autoritatea necesara pentru a tine banii sub control.

Tags: ,

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *