Go to ...

Stiri Timisoara

Aflăm totul la timp!

RSS Feed

Servicii SEO în 2017: cum alegi cel mai bun furnizor


Dacă ai ajuns pe această pagină, probabil că nici nu mai trebuie să te conving despre cât de important este SEO pentru un magazine online, blog sau site de prezentare. Într-un deceniu al căutărilor, cât peste 90% din experiențele virtuale încep cu Google, trebuie să fii prezent în rezultatele căutărilor.

O întrebare consecventă și destul de complicate este cum să alegi cel mai bun furnizor de servicii SEO care-ți va asigura nu doar poziții în top, ci și păstrarea acestora în acest top pe termen lung? Răspunsul nu este unul simplu și tocmai din acest motiv o să-ți dăm varianta desfășurată mai jos.

Cum alegi cel mai bun furnizor de servicii SEO?servicii seo timisoara, romania

Poți să dai cu moneda… sau poți proceda inteligent. Din a doua categorie face parte informarea și acordarea întrebărilor. Dacă vrei să te asigură că firma SEO este bună în ceea ce face întreab-o despre strategiile folosite și rezultatele care pot fi așteptate. Va trebui să pui multe întrebări despre metode de raportare. Ca să afli cât de onești și cât de bune sunt practicile acestor firme, ai putea să-i întrebi despre atitudinea lor față de situații de conflict: precum ar fi doi clienți în aceeași nișă.

De asemenea, nu te sfii să te informezi despre tehnici de obținere a link-urilor, viteza de obținere a link-urilor, sursele și abordarea potențialilor tăi consultanți/ prestatori de servicii SEO. De asemenea, cheltuie timp ca să te informezi despre cine sunt ei și cum îi văd alții, cu siguranță au o pagină de Facebook, un site personal unde sunt trecute recenziile clienților sau altă prezență online care vorbește despre calitatea serviciilor pe care el acordă ei. Desigur, tot în această ordine de idei, poți chiar să ceri să vorbești cu clienții lor actuali sau foștii clienți ca să auzi chiar de la ei dacă sunt mulțumiți de rezultatele obținute și de atitudinea experților SEO.

Desigur, și prețul pentru servicii contează foarte mult, o abordare unică și plină de grijă nu poate să coste prea puțin. Prețul redus fiind unul dintre semnalele că serviciile SEO care vor fi prestate vor fi de calitate discutabilă.

Pentru că a face SEO în 2017 este complet diferit de tehnicile folosite de specialiștii SEO cu doar câțiva ani în urmă, firma pe care o alegi trebuie să fie în pas cu toate schimbările din algoritmi, trebuie să fie pasionată de ceea ce face și trebuie să poată demonstra eficiența serviciilor pe care le prestează.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *