Go to ...

Stiri Timisoara

Aflăm totul la timp!

RSS Feed

Top lucruri esentiale pe care trebuie sa le cunosti inainte sa iti pui termopane


In secolul XXI – termopanele au devenit mai mult decat populare. Asadar, in cazul in care vreti sa faceti o schimbare, renuntati la ferestrele care izoleaza prost, atat fonic, cat si termic si interesati-va mai mult de geamuri termopan ieftine. Puteti gasi oferte foarte bune pentru zona Bucuresti-Ilfov aici! Pentru a te ajuta sa iei cea mai buna decizie, iti voi spune cateva detalii de careva trebui sa tii cont:

  1. Cu cat geamul are mai multe camere, cu atat izolatia termica si fonica va fi una mult mai buna. Orientati-va la geamuri termopan ieftine, dar care sa fie calitative si sa va ofere confort maxim;
  2. Fii atent sa se deschida in doua sensuri. Majoritatea persoanelor in momentul in care comanda ferestre din termopan se cam zgarceste la feronerie si sfatrseste de multe ori cu niste ferestre semi-functionale. Gandeste-te ca sunt situatii in care este nevoie sa deschizi geamul si in alt sens fata de cel normal, iar daca nu ai balamale,acest lucru o sa fie imposibil.
  3. Intereseaza-te si noteaza-ti cele mai bune oferte. Pune in balanta calitate-pret si ia cea mai buna hotarare!

 

Modernele termopane Veka au un sistem care are un design elegant cu muchii usor rotunjite – vezi mai multe aici. Cu acest sistem se pot realiza toate tipurile de ferestre, inclusiv culisante in plan paralel. E de mentionat si faptul ca este complet si contine toata gama de porfile auxiliare.

O alta categorie de profiluri de bună calitate este evidentiata de termopane Rehau. Aceasta este prezenta pe piata romaneasca inca din anul 1994, in prezent fiid liderul pietei romanesti de profile PVC. Exista o varietate de culori pentru ferestre – alb, imitatie de lemn – stejar auriu, venghe, nuc si mahon. In prezent, ferestrele acestea, reprezinta cel mai inalt nivel de tehnologie.

 

Informati-va in legatura cu ofertele actuale si ganditi-va ca faceti o investitie pe termen lung!

Tags: , ,

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *