Go to ...

Stiri Timisoara

Aflăm totul la timp!

RSS Feed

Anvelope bibicleta – de ce sa te deplasezi cu ajutorul unei biciclete prin oras


 Nu mai este un secret faptul ca tot mai multe persoane cauta alternative de la traficul infernal din marile orase. De cele mai multe ori, mijloacele de transport in comun nu sunt cea mai buna optiune, insa bicicleta poate sa fie elementul salvator. Cu ajutorul acesteia te poti deplasa simplu si rapid pana la destinatie, iti pui toti muschii in miscare si iti intaresti sanatatea si scapi de valul de frustrare care se acumuleaza la volan.

Desi pistele destinate sepcial destinate transportului pe doua roti  lipsesc cu desavarsire din unele orase, acest lucru nu ar trebui sa ne afecteze intr-o masura prea mare. Astfel, alegand o bicicleta de calitate, siguranta ne este asigurata, iar incidentele vor prezenta sanse mici de a se produce. Un element destul de important care isi pune amprenta asupra sigurantei este perechea de anvelope bicicleta. Acestea trebuie sa nu prezinte un grad prea mare de uzura si sa fie potrivite pentru cadrul bicicletei tale.

De ce sa te deplasezi cu bicicleta?

De la sa la anvelope bicicleta, toate aceste elemente compun un mijloc de transport sustenabil, orientat catre viitor si catre un mediu lipsit de poluare. IN plus, orele de varf nu te vor mai prinde blocat in masina, la zeci de semafoare, iar bicicleta poate sa constituie si o forma de eliberare a stresului acumulat de-a lungul zilei. Daca stai pe ganduri, iata 5 motive pentru care trebuie sa iti lasi de acum inainte masina in garaj si sa mergi pana la job pe doua roti.

  1. Respecti recomandarea celor 30 de minute de miscare

Cu siguranta iti este cunoscuta aceasta recomandare. Poate de multe ori nici nu ai luat-o in considerare, iar zilele de weekend te prind in casa, fara sa faci pic de miscare. Din acest motiv, o bicicleta bine pusa la punct din toate punctele de vedere te va transforma in mod sigur intr-o persoana activa. Necesitatea de a te deplasa din punctul A in punctul B se va transforma usor in pasiune, iar masina personala va deveni istorie.

  • Ai grija de natura

Totodata, un motiv pentru care trebuie sa iti indrepti atentia asupra bicicletelor este grija fata de natura. Fie ca vrobim despre cele clasice, pliabile sau electrice, gradul de confort este acelasi atat pentru tine, cat si pentru mediul inconjurator.

  • Te deplasezi rapid pana la destinatie

Chiar daca de cele mai multe ori pistele se vor interesecta cu arterele intens circulate, pe doua roti te poti strecuta simplu si rapid prin coloanele imense de maisni. In acest fel economisesti timp si vei ajunge intotdeauna la timp la destinatie.

  • Costuri reduse de intretinere

De asemenea, o bicicleta nu presupune costuri mari de intretinere sau achizitie. Acest lucru se poate traduce si printr-o investitie de lunga durata, iar in cazul in care apar defectiuni la ghidon sau la setul de anvelope bicicleta, magazinele specializate va pun la dispozitie optiuni potrivite pentru toate buzunarele.

  • Confort si siguranta

Nu in ultimul rand, cu un grad sporit de atentie atunci cand pornesti la drum cu bicicleta nu vei avea deloc probleme. Confortul iti este asigurat, iar ca tu sa te simti in conditii de maxima siguranta poti achizitiona si o casca de protectie in tren cu moda.

Mos Ion Roata, magazinul pasionatilor de biciclete

In cazul in care te afli in punctul in care te pregatesti sa achizitionezi o bicicleta, cei de la mosionroata.ro au optiunea perfecta pentru tine.

Profesionalismul este la el acasa, iar acest lucru se reflecta in serviciile si produsele puse la dispozitie. Astfel, aici ai o gama variata de elemente de la cauciucuri bicicleta 28 la suport de telefon, iar comanda se face simplu si rapid, la doar un click distanta de tine!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *