Go to ...

Stiri Timisoara

Aflăm totul la timp!

RSS Feed

Ce beneficii ai dacă plasezi un pariu la Fortuna?


Fortuna este o casă de pariuri destul de nouă, ea făcându-și apariția pe piața din România acum aproximativ 2 ani. Tocmai de aceea, jucătorii par să fie puțin sceptici atunci când vine vorba de pariurile sportive la Fortuna. Ce nu știu ei este faptul că în acești 2 ani, casa de pariuri Fortuna s-a dezvoltat foarte mult și a ajuns să fie unul din jucătorii principali de pe piața pariurilor sportive, oferind cote bune, dar și multe beneficii pentru cei care decid să se înregistreze pe site-ul lor. Iată ce beneficii ai dacă plasezi un pariu la casa de pariuri Fortuna!

Beneficiu de bun venit – pariu fără risc

Te-ai gândit vreodată că primul tău pariu realizat la Fortuna poate fi unul fără risc de până la 300 de lei? Să presupunem că vrei să pariezi pe un meci de El Clasico, însă rezultatul pe care tu vrei să îl pariezi este destul de riscant, dar dacă ți-ar ieși biletul, te-ai îmbogăți. Cum să faci astfel încât să îți minimizezi pierderile, dar să îți crești șansele de câștig? E simplu – te înregistrezi la Fortuna, iei beneficiul de bun venit și plasezi pariul!

Ofertă variată de evenimente sportive

Majoritatea caselor de pariuri pun accentul pe meciurile de fotbal, handbal și tenis. Nu și Fortuna, care îți pune la dispoziție și oferte de pariuri din sporturi precum darts, cricket sau sporturile de iarnă. Mai mult decât atât, la Fortuna poți face cunoștință și cu pariurile pe diferite evenimente de entertainment sau politică!

Cote mari

Dacă vrei să îți asiguri un câștig constant pe termen lung, ar fi bine să alegi o casă de pariuri care să îți asigure niște cote mari la evenimentele sportive care te interesează. Pariorii profesioniști susțin că Fortuna se numără în momentul de față printre casele de pariuri care oferă cele mai bune cote de pe piață, acestea fiind uneori chiar și cu 10% mai mari!

Beneficii pentru jucători

Un alt beneficiu pe care îl ai în calitate de jucător la casa de pariuri Fortuna este reprezentat de promoțiile care apar constant. Indiferent dacă vorbim de freebet-uri, pariuri fără risc sau mize returnate în cazul biletelor pierdute, aceste beneficii îți dau mai multe șanse de câștig. Un lucru unic pe care îl regăsim la Fortuna este o promoție specială pentru biletele cu mai multe evenimente sportive. Spre exemplu, dacă ai un bilet câștigător cu 5 meciuri, primești un beneficiu suplimentar de 5%, iar acest beneficiu tot crește până la 60% pentru biletele cu 14 meciuri câștigătoare pe un bilet.

Asigurarea pariurilor

Știi acele momente enervante în care pierzi un câștig important din cauza unui singur meci necâștigător? De acum nu va mai trebui să îți faci probleme pentru că la Fortuna ești asigurat! Dacă plasezi un bilet cu 4 meciuri și pierzi un singur meci pe acel bilet, miza îți va fi returnată sub formă de beneficiu (în limita a 20 de lei). Acest beneficiu îl poți folosi ulterior în 7 zile sub forma unui freebet.

Cashout

Bineînțeles, casa de pariuri Fortuna îți oferă și opțiunea de Cashout pe care o poți folosi atunci când ai un pariu riscant care îți pune în pericol câștigul. Tot ce trebuie să faci este să închizi pariul înainte de terminarea meciului și să îți reduci astfel pierderile.

După cum poți observa, beneficiile pe care casa de pariuri Fortuna ți le oferă sunt de nerefuzat, așa că fugi pe site-ul lor, înregistrează-te și câștigă primul tău pariu plasat! Nu uita, pariază întotdeauna responsabil și inspirat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *