Go to ...

Stiri Timisoara

Aflăm totul la timp!

RSS Feed

Cum să-ți alegi echipamentul perfect dacă vrei să faci sport pe vreme rece. Câteva sfaturi simple


Se pare că iarna întârzie să apară, așa că îți poți face rutina de alergat în fiecare zi. Pregătește-te din timp pentru sezonul rece cu echipament de calitate și bine ales. Învață cum să faci cele mai bune alegeri când vine vorba de echipament sportiv!

Înlocuiește adidașii simpli cu ghete pentru sport. Alege ghete pentru că îți susțin glezna și te vor proteja de frig. În plus, modelele de ghete Nike sau ghete Adidas pot fi alegerea perfectă pentru o ținută casual comodă și modernă, care să poată fi purtată în fiecare zi.

Poartă articole sportive confecționate din fâș sau alte materiale impermeabile. Astfel vei sta fără griji în zilele ploioase sau când vântul este puternic. Completează-ți ținuta cu unul dintre modelele de veste barbati sau de geci barbati pentru a nu avea probleme atunci când este frig.

Nu uita că fesul, mănușile și fularul sunt foarte importante pe timp de iarnă, în special atunci când faci sport. Efortul depus îți va accelera respirația, iar căile respiratorii pot fi afectate. Evită această situație algându-ți echipamentul potrivit. Nu exagera totuși cu hainele. Pe lângă faptul că nu vei avea mobilitate, riști să transpiri și să răcești.

Frigul nu mai e o problemă dacă te echipezi corespunzător. Apucă-te de sport, plimbă-te, alege un stil de viață sănătos, iar rezultatele se vor vedea!

Tags: , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *