Go to ...

Stiri Timisoara

Aflăm totul la timp!
RSS Feed

De azi te apuci de Sport! Ai nevoie doar de Adidasi potriviți, răbdare și o dietă sănătoasă


Știm cu toții beneficiile sportului pentru sănătate. Însă cel mai greu este să ne apucăm de sport și în special să respectăm un program de exerciții. Dacă și tu ai nevoie de motivație pentru a-ți schimba stilul de viață, iată câteva lucruri de la care să începi.

Ia-ți încălțămintea portrivită

Caută cei mai comozi adidasi pentru atunci când faci sport. Încălțămintea de la firmele specializate în realizarea articolelor sportive este cea mai potrivită pentru a începe cu dreptul. Alege adidasi Nike, adidasi New Balance sau un model de adidas Adidas. Caută modelele create special pentru sport – cele cu talpă ușoară de spumă sau silicon, confecționate din materiale în care piciorul respiră.

Nu te obosi prea tare din prima

Incepe ușor. Acum că ți-ai luat perechea potrivită de adidasi încearcă să nu te muncești până la epuizare. Singurul lucru cu care te vei alege va fi o febră musculară pe cinste. Știi și tu ce înseamnă asta – lipsa chefului de sport pentru încă o perioadă bună de timp.

Combină alimentația sănătoasă cu exercițiile fizice

Sportul este eficient atunci când ai grijă ce consumi. Schimbă-ți dieta și vei vedea că îți va fi mult mai ușor să faci sport. Consumă multe fibre și redu proteinele animale. De asemenea, trebuie să reduci zaharurile pentru că pe lângă faptul că nu te ajută să slăbești, te vor deshidrata. Nu te înfometa. Îți vei pierde energia și nu vei mai avea chef de exerciții fizice.

Încearcă să îți găsești motivația în orice. Gândește pozitiv. Simte-te bine în fiecare moment și vei vedea că și corpul tău va funcționa perfect.

Tags: , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *