Go to ...

Stiri Timisoara

Aflăm totul la timp!

RSS Feed

Aspecte de care trebuie sa tii cont inainte de a apela la o firma de web design


In secolul vitezei, daca afacerea ta nu este transpusa si in mediul online, este ca si inexistenta. Insa, realizarea unui site web nu este o munca tocmai usoara, mai ales daca nu ai cunostinte in domeniul IT.

In momentul in care decizi sa iti creezi un site web, este foarte important ca acesta sa fie executat intr-un mod corect, sa se tina cont de aspectele ce tin de functionalitate, design, optimizare SEO si de continut de calitate.

Cel mai simplu mod de a obtine un site calitativ, care sa atraga potentiali clienti si care sa iti ajute afacerea sa prospere, este sa apelezi la specialistii in realizare site web. Acestia iti vor putea oferi servicii web profesionale, iar tu vei avea un site de succes intr-un timp scurt. Insa, inainte sa apelezi la o firma care creaza site-uri, este recomandat sa tii cont de cateva aspecte, pe care le vom enumera in cele ce urmeaza:

Utilizarea site-ului

De ce ai nevoie de un site profesionist? Trebuie sa te gandesti bine ce doresti sa faci cu acest site, cum ar trebui sa functioneze si ce pasi trebuie urmati pentru a ajunge la rezultatele dorite.

Numele site-ului si disponibilitatea domeniului

Un aspect foarte important numele pe care i-l vei acorda afacerii tale. Acesta trebuie ales cu mare atentie, pentru a fi cat mai reprezentativ si usor de memorat de catre utilizatori. Totodata, trebuie sa verifici daca domeniul ales este disponibil.

Culorile potrivite pentru site

Culorile folosite sunt foarte importante pentru ca un site sa arate bine si sa atraga clienti. Este necesar sa detii cateva cunostinte despre psihologia culorilor in Branding, pentru a stii ce culori sa folosesti si pe care sa le eviti.

Continutul site-ului

Pentru un site web, importanta textului este cruciala. Un site care nu are un text de calitate, bine structurat, nu va atrage clienti.

Adaptabilitatea site-ului

In ziua de azi, adaptabilitatea site-ului este extrem de importanta. Un site, trebuie construit astfel incat sa fie vizibil pe orice browser. De asemenea, acesta trebuie sa fie adaptabil si pe tableta, mobil sau alte dispozitive.

Site-ul trebuie sa fie SEO friendly

Degeaba realizezi un site profesionist daca acesta nu va aparea in prima pagina de la Google. S-a constatat faptul ca peste 90% din persoanele care cumpara online, verifica doar prima pagina. Astfel, investitia in SEO trebuie sa reprezinte un aspect important pentru tine, atunci cand apelezi la o firma care ofera servicii web.

Tags: ,

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *