Go to ...

Stiri Timisoara

Aflăm totul la timp!

RSS Feed

Care sunt cele mai scumpe produse achiziționate de Black Friday anul acesta ?


Black Friday reunește cele mai tari reduceri din decursul întregului an. Totul de la haine, cosmetice, electrocasnice și până la apartamente beneficiază de oferte inimaginabile, toate aceste lucruri fiind în avantajul clienților. La fel ca în fiecare an, marea sărbătoare a reducerilor vine cu oferte inedite, iar anul acesta au depășit orice așteptări.

Mașini reduse cu 34.000 de euro

Dacă ți-ai dorit să faci o achiziție pe termen lung odată cu Black Friday, este bine de știut că anul acesta cea mai scumpă tranzacție de acest fel a fost una redusă cu până la 34.000 de euro pentru un autoturism. Discountul a fost semnificativ, iar standardele ridicate ale clienților au fost atinse peste așteptări.

Velier de 238.000 de euro

Pasiunile oamenilor diferă, iar cei care au avut disponibili 238.000 au putut achiziționa un velier Dufour de excepție. Acesta îmbunătățește semnificativ orice experiență pe mare, fiind o achiziție de care se pot bucura multe persoane – pe parcursul multor ani.

Penthouse redus cu 60.000 de euro

Dorința de a avea propria casă a fost puternic susținută de comercianți în decursul ofertelor de Black Friday. Astfel, un penthouse a putut fi achiziționat cu o reducere de 60.000 de euro, o ofertă semnificativă pentru orice familie aflată în căutarea locului în care să se stabilească – la propriu.

Chiar dacă Black Friday s-a terminat, multe dintre produse sunt încă la reducere pe Geekmall. Printre acestea se numără electrocasnice, purificatoare de aer, imprimante 3D și multe altele. Aspiratoare verticale, precum și becuri diverse intră, de asemenea, în această categorie. Mai mult, toate produsele comercializate vin cu garanție și cu service, ceea ce înseamnă că nu va trebui să achiți sume adiționale în cazul unor defecțiuni tehnice. La Geekmall produsele din ofertă se schimbă săptămânal, ceea ce te va ajuta să cumperi foarte curând tot ceea ce ai pe listă – la preț mult mai mic.

Tags: , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *