Go to ...

Stiri Timisoara

Aflăm totul la timp!

RSS Feed

Cu ce ne ajută primul magazin online de traduceri din Romania?


Traind in era digitalizarii, avem posibilitatea de a beneficia de o varietate de servicii online, de la cumpararea alimentelor si a hainelor, pana la plata facturilor. Acest lucru ne ofera marele avantaj de a scuti din timpul pe care il pierdeam pe drumuri sau stand la cozi.

În sprijinul acestor servicii online, a aparut pe piata primul magazin online de traduceri din Romania . Prin acest website avem posibilitatea de a efectua o comanda si de a o lansa in mai putin de 4 minute, de pe orice dispozitiv mobil, precum tableta sau telefonul, ori de pe PC sau laptop.

In functie de dificultatea textului care trebuie tradus, website-ul e-trad pune la dispozitie trei pachete de preturi, si anume:

– pachetul Basic, este potrivit pentru traducerea textelor de uz personal sau diverse articole de pe blog-uri, review-uri sau comentarii

– pachetul Standard, este potrivit pentru documente personale( diplome, certificate, atestate, acte medicale, CV-uri), insa si pentru anumite autorizari, brosuri si cataloage ori website-uri. Documentul este tradus de un traducator specializat, si revizuit de un Proofreader.

– pachetul Premium, este recomandat pentru traducerea anumitor articole stiintifice, tehnice, medicale, planuri de afaceri sau orice documente cu un grad crescut de dificultate. Pentru aceste tip de traduceri, pachetul include un traducator specializat, iar revizuirea documentelor este realizata de catre un Proofreader nativ.

Printre alte servicii de traducere oferite de magazinul online e-trad specificam  traducerea de acte personale, traducerea de acte pentru masini, traduceri juridice sau de marketing& pr, traduceri medicale, insa sunt oferite si servicii de legalizare si apostilare a documentelor sau de interpretariat simultan si conecutiv.

Tags: , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *