Go to ...

Stiri Timisoara

Aflăm totul la timp!

RSS Feed

Cum faci ca bateria telefonului tau sa dureze mai mult


In ziua de astazi, concurenta dintre marii producatori de telefoane mobile se da in cazul bateriilor si ale performantelor camerelor. Tocmai din acest motiv, in acest articol vorbim despre cel mai important element dintre acestea, acumulatorii si autonomia lor.

De ce acumulatorii si nu camera? Ei bine, n-ai cum sa faci poze daca bateria telefonului mobil s-a descarcat.

Internetul mobil, wifi-ul si bluetooth-ul sunt mari consumatori de energie asa ca daca nu le folosesti cel mai bine ar fi sa le tii inchise. De asemenea, chiar daca tii netul deschis toata ziua, bluetooth ar trebui sa stea inchis si din motive de securitate pentru ca nu cumva cineva sa se conecteze la telefonul tau.

Sunetul, vibratiile si wallpaper-urile live sunt alti mari consumatori a-i bateriei si trebuie sa renunti la acestea pe cat posibil. Primele doua nu sunt ceva ce poti opri oricand, dar eu zic ca daca ai telefonul pus sa sune n-ai nevoie de vibratii si in ceea ce priveste wallpaper-urile live mai bine nu le folosesti.

Power Saving Mode este o functie prezenta pe majoritatea telefoanelor mobile si prin intermediul acesteia vei putea sa ii spui telefonului ca ai nevoie ca bateria sa tina cat mai mult si el va ajusta si stopa automat anumite resurse de care nu are nevoie.

Te-ai gandit si la bateria externa? Uneori un telefon vechi si suprasolicitat chiar nu va putea face fata pe durata unei intregi zile si vei avea nevoie si de o baterie externa pentru a-i mari autonomia. Preturile nu sunt mari deloc si ar putea fi o investitie perfecta mai ales ca o poti lua cu tine in drumetii sau in locurile unde ai acces greu la o priza.

Renunta la spatiul de stocare folosit inutil, dar si la aplicatiile care nu te ajuta cu nimic. Majoritatea aplicatiilor vor rula in fundal si vor continua sa consume energie chiar daca nu le-ai mai deschis de mult. Tocmai din aceasta cauza cel mai bine ar fi sa le dezinstalezi pe cele pe care nu le-ai mai folosit de mult. Daca ai nevoie de informatii mai detaliate despre factorii care fac telefonul sa se miste mai incet le gasesti aici.

Sper ca aceste sfaturi sa te ajute sa optimizezi durata de viata a telefonului tau cat mai mult.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *