Go to ...

Stiri Timisoara

Aflăm totul la timp!

RSS Feed

Cum să începi un magazin online?


Fie că este prima dată când înființați o afacere mică, fie că ați fost în joc de ceva vreme, acest ghid vă va învăța cum să începeți un magazin online în 7 pași simpli.

Pasul #1 – Nișa

Alegeți-vă nișa. Aceasta înseamnă practic ceea ce veți vinde și cui o vindeți. Unii întreprinzători pentru prima dată nu se gândesc prea mult la nișa lor iar acest lucru poate afecta o mulțime de lucruri cum ar fi: cifrele dvs. de vânzări, cât de mult efort va trebui să depuneți în asistența pentru clienți, dacă veți avea sau nu clienți fideli, etc.

Pasul #2 – Produse

Decideți dacă doriți să livrați sau să dețineți propriile produse. Dropshipping-ul a devenit foarte popular, dar la fel ca orice altceva, vine cu propriul set de provocări.

Dropshipping-ul nu necesită capital și este cea mai ușoară metodă de început, dar are cea mai mică marjă de profit și un brand slab. Cumpărarea en-gros necesită mai mult capital în avans și nevoia de ambalare și livrare, dar vă oferă o marjă de profit mai mare și o marcă mai bună.

Pasul #3 – Nume

Alege-ți un nume de companie și înregistrați-vă numele de domeniu. Pentru a fi un nume de succes el trebuie să fie ușor de pronunțat, să aibă o anumită semnificație, și să fie cât mai original posibil.

Pasul #4 – Furnizori

Alege produsele pe care îți dorești să le vinzi. Trebuie să ții cont de următoarele aspecte: evitați mărfurile de marcă, căutați un preț de vânzare cât mai mic pentru marje bune, încercați să găsiți lucruri cu costuri de transport redus.

Alege produse despre care știi câte ceva (și, de preferință, îți pasă) și nu în ultimul rând găsiți lucruri în care puteți inova (consultați recenziile pentru a vedea ce nu le place oamenilor despre un produs, apoi creați unul mai bun).

Pasul #5 – Site și Hosting

Creați-vă site-ul web cu o aplicație ce te ajută să îți construiești un  de magazin online. Când vine vorba de crearea unui magazin de comerț electronic, există multe platforme din care puteți alege. Una dintre cele mai populare și accesibile soluții pentru întreprinderile de pornire este Woocommerce. Alege gazduire woocommerce.

Pasul #6 – Societate Comercială

Creați o companie și obțineți un ID de impozitare pe vânzări. După ce ați obținut site-ul web, furnizorii și produsele dvs., este timpul să vă gândiți la înființarea unei entități comerciale. Principalul avantaj al acestui lucru este că afacerea dvs. va funcționa ca o entitate separată de dvs., proprietarul.

În esență, acest lucru înseamnă că nu sunteți responsabil personal pentru ceea ce se întâmplă cu afacerea dvs., iar activele dvs. personale sunt protejate de orice datorii pe care ar putea să le aibă afacerea dvs.

Pasul #7 – Lansare

Lansează-ți noul magazin online! Acum că știți cum să creați o companie, cum să vă configurați site-ul web și cum să vă îndepliniți cerințele privind impozitul pe vânzări online nu mai rămâne decât să creați un plan de marketing pentru magazinul dvs. online.

O regulă de aur a marketingului: trebuie să aveți o prezență în care consumatorii dvs. stau la curent. Deci, asigurați-vă că vă păstrați paginile de socializare actualizate și active!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *