Go to ...

Stiri Timisoara

Aflăm totul la timp!

RSS Feed

De ce se folosesc cruci de farmacie LED?


Una dintre cele mai bune modalitati de a semnaliza existenta unei farmacii intr-o anumita zona, este folosindu-se un anumit model de cruci de farmacie LED,  care poate fi achizitionat la diferite dimensiuni, in functie de preferinele fiecaruia.

Fiecare client poate alege dintr-o gama variata de cruci de farmacie, acestea fiind foarte luminoase si durabile, oferind vizibilitate maxima. De asemenea, o data cu achizitionarea acestor cruci de farmacie, acestea vin impreuna cu o garantie suficient de mare, pentru a garanta calitatea acestora.

Crucile de farmacie pot fi cu dubla fata, ambele fete ale reclamei luminoase functionand sincron  sau in functie de preferinte si de locul unde este amplasata crucea farmacie, aceasta poate fi realizata cu o singura fata.

Vizibilitatea oferita de aceste cruci pentru farmacie este excelenta, aceasta putand fi vizibila de la sute de metri in unele cazuri si chiar si pe timpul zilei, aceasta este observata de  la mare distanta.

Led-urile folosite pentru a crea impactul potrivit in ceea ce priveste aceste cruci farmacie sunt de foarte buna calitate, toate fiind alese in culoarea verde .Aceste led-uri folosite in astfel de reclama, precum sunt cele  folosite in cazul crucilor de farmacie au un timp de functionare foarte mare, de la 80000 si pana la 100.000 de ore.

Crucile pentru farmacie ofera o serie de facilitati in ceea ce priveste  afisarea unui anumit text , putand fi posibila afisarea a pana la 20 de animatii distincte. Aceste mesaje pot fi programabile de la calculator si se poate afisa ora exacta, data sau temperatura din mediul exterior.

Mesajele pot avea pana la 1400 de caractere fiecare, iar la o programare pot fi setate pana la cinci mesaje. Toate mesajele care pot fi afisate pot avea diferite viteze de reglare sau pot fi selectate sau deselectate animatii disponibile.

Programarea acestor mesaje poate fi facuta de pe laptop sau calculator, pe USB, sau cu ajutorul tehnologiei wireless ori prin SMS.

Tags: ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *