Go to ...

Stiri Timisoara

Aflăm totul la timp!

RSS Feed

In bucatariile profesionale cuptoarele gastronomice si gratarele cu roca vulcanica sunt nelipsite


Intr-un restaurant de cinci stele calitatea preparatelor servite este foarte importanta. Orice greseala este taxata de clienti, orice gust care nu este perfect inseamna un client pierdut, care nu va mai reveni in restaurant. De aceea patronii restaurantelor trebuie sa investeasca mereu in cele mai noi inovatii pentru a avea mancare foarte buna si gustoasa, pregatita rapid si fara greseli. O investitie care merita si se amortizeaza rapid este cea in cuptoare gastronomice si gratare cu roca vulcanica.

Cuptoarele gastronomice mentin proprietatile gustative ale mancarurilor pregatite, coacerea este perfecta de fiecare data, toate alimentele se gatesc foarte bine si arata impecabil. De la coacerea la temperatura joasa la gatire in abur si frigere sau prajire, afumare, toate se pot face cu aceste cuptoare gastronomice, fiecare tip de cuptor gastronomic mentine temperatura constanta, se pot gati simultan mai multe alimente. Cuptoarele au mai multe niveluri de umidificare, boilere pentru gatire cu abur, sonde cu senzori si sisteme de circulatie a aerului pentru coacere uniforma. Valorile nutritionale ale alimentelor sunt pastrate prin gatire in cuptor gastronomic, coacerea dureaza mai putin si produsul final este mult mai aspectuos. Alaturi de cuptoare in bucatariile profesionale moderne sunt intalnite si gratare cu roca vulcanica, ideale pentru gatirea carnii, a pestelui sau a legumelor, usor de curatat si de folosit.

Unele modele au si arzatoare din fonta de inalta performanta, sertare pentru colectarea grasimilor, arzatoarele pot fi independente, inaltimea suprafetei de coacere este ajustabila. Roca vulcanica asigura o temperatura optima de coacere si frigere, nu e nevoie sa stati mereu langa gratar, fiecare tip de gratar are si sisteme de siguranta care garanteaza un preparat final impecabil si cu un gust foarte bun. Cuptoarele si gratarele speciale pot transforma gatitul intr-o joaca, clientii vor fi multumiti de mancarea primita si afacerea va merge din ce in ce mai bine.

Tags: ,

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *