Go to ...

Stiri Timisoara

Aflăm totul la timp!
RSS Feed

Independența copiilor și ceasurile gps


        Unul dintre cele mai bune lucruri pe care le poți face pentru copilul tău este să îl înveți să fie independent încă de la cele mai mici vârste. Dar oare este posibil să faci asta ca părinte fără un sentiment de teamă și nevoia permanentă de a ști unde este și ce face? Răspunsul la această întrebare care macină mulți părinți este da. Și știți care este acel dispozitiv care ne ajută să facem asta? Ei bine, acesta este un  ceas gps copii .

          Având o mulțime de funcții, aceste ceasuri gps ne ajută să cunoaștem în orice moment locul unde se află copilul, putem asculta ce se întâmplă în jurul lui printr-un apel spion care nu poate fi detectat nici de copil, dar nici de persoanele din jur, putem seta un perimetru de siguranță, iar la depășirea limitelor suntem avertizați pe telefon în aplicația instalată. Suntem chiar avertizați printr-o alarmă că bateria este aproape descărcată și atunci când dispozitivul este dat jos de la mână. Ce își poate dori mai mult un părinte?

        Punerea în funcțiune este foarte simplă, aveți nevoie de o cartelă sim în una din rețelele naționale: Orange, Vodafone sau Telekom, pe care să fie minim un euro credit și 100 Mb pachet de date. Aplicația poate fi descărcată pe unul sau mai multe telefoane cu sistem iOS sau Android, pe toate folosindu-se aceleași date de logare.

          Cea mai importantă funcție este cea de localizare, atât în aer liber cât și în interiorul clădirilor cu ajutorul poziționării GPS+AGSP+LBS+WiFi.  Localizarea se poate face manual în interiorul aplicației sau automat la un interval de un minut, zece minute sau o oră. Cel mai bine pentru o economisire a bateriei este ca localizarea să aibă loc într-un interval mai mare de timp, iar când nu este nevoie de monitorizare ceasul să fie pus în stand-by.

          Un alt lucru de specificat la ceasul gps pentru copii este butonul SOS aflat pe o laterală a acestuia și care printr-o apăsare mai prelungă apelează numărul de telefon setat de către părinți pentru apelul de urgență. De asemenea, pe dispozitiv pot fi setate un număr de maxim 10 numere de telefon cu care copilul poate avea convorbiri, neexistând riscul discuției cu necunoscuți.

          După cum spuneam, este posibilă setarea unor perimetre iar prin depășirea lor aplicația ne avertizează. Unele modele ne oferă și un istoric pentru a vedea tot traseul parcurs de copil.

          Desigur un ceas gps oferă și multe alte funcții pentru a fi un gadget cool pentru orice copil, începând chiar de la aspect și design, până la posibilitatea de schimbare a curelei de silicon sau purtarea acestuia la gât în suportul special. Ca și alte funcții amintim: camera foto cu care cel mic își poate crea propriul album de poze; lanterna, care îl face pe copil un mic explorator, luminându-i locurile dorite; diferite jocuri; aplicația care îl ajută să învețe ora exactă; alarma, cu ajutorul căreia îl responsabilizezi în privința orei de trezire dimineața; pedometru, care înregistrează numărul de pași și viteza de deplasare și multe altele în funcție de modelul ales și de bugetul alocat.

Tags:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *