Go to ...

Stiri Timisoara

Aflăm totul la timp!

RSS Feed

3 sfaturi utile pentru a alege cel mai potrivit fotograf pentru nunta ta


Când vine vorba de a alege cel mai potrivit fotograf pentru nunta ta, cu siguranţă îţi doreşti o persoană cât se poate de profesională, cu simţ artistic şi atentă, astfel încât să nu rateze niciun moment special. La urma urmei, ai o singură şansă de a prinde în imagini propria ta nuntă, aşa că fotograful trebuie să constituie o prioritate pe lista de pregătiri.

Iată mai jos trei sfaturi care te vor ajuta să găseşi fotograful perfect pentru evenimentul atât de special din viaţa ta.

Trebuie să îţi placă fotograful ca persoană
Atunci când te afli în căutarea unui fotograf nuntă, nu ar trebui să te rezumi doar la munca sa şi la cât de bine este pregătit din punct de vedere tehnic. Astfel, ai putea angaja cel mai bun fotograf din întreaga lume, dar dacă nu te simţi relaxată în preajma sa, starea ta şi disconfortul se vor reflecta în fotografii în loc să te simţi şi să arăţi cât mai natural. Ideal ar fi să te întâlneşti cu câţiva fotografi diferiţi şi să observi cu care simţi că eşti cea mai compatibilă. Scopul este să împărtăşeşti cu el planurile tale de nuntă şi dorinţele privind fotografiile, aşa că fotograful perfect este cel în preajma căruia te simţi în largul tău şi care este la fel de entuziasmat şi pasionat ca tine.
Trebuie să îţi placă stilul fotografului
Există mii de fotografi de nuntă, fiecare cu propriul stil, de la vintage, reportaj, artistic şi până la tradiţional şi documentar. Misiunea ta este să găseşti un fotograf care editează fotografiile într-un stil care este pe placul tău, astfel încât să creeze fotografii distractive şi naturale care să îţi reflecte personalitatea.
Solicită un album complet de nuntă
Când eşti în căutarea unui fotograf de nuntă, vei observa că majoritatea afişează o serie de fotografii diferite, mai precis cele pe care le consideră ei ca fiind cele mai bune. Dacă le apreciezi stilul şi doreşti să te întâlneşti în persoană cu ei pentru a pune la punct amănuntele, recomandat este să soliciţi două sau chiar trei albume de nuntă complete, exact aşa cum le-au înmânat mirilor. În cele din urmă, ceea ce cauţi este coerenţă, iar un album complet care reuşeşte să spună o poveste frumoasă este mult mai grăitor decât patru sau cinci fotografii impresionante.

Tags: ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *