Go to ...

Stiri Timisoara

Aflăm totul la timp!

RSS Feed

Jocuri potrivite


Cazinoul potrivit pentru tine
În alegerea unui cazinou online trebuie să ai în vedere anumite lucruri:

Trebuie să verifici dacă este licențiat și înregistrat de autoritățile necesare. Această verificare te va proteja de site-urile de gambling dubioase și fără licență, care te pot înșela.
Trebuie să ai în vedere dacă respectivul cazinou plătește la timp, îți oferă siguranță și corectitudine. Acest lucru este legat de numele companiei care deține și a realizat platforma site-ului. Există o serie de nume importante în această industrie și printre acestea se numeră furnizorii de software Microgamming Playtech și NetEnt. Aceste site-uri au o reputație foarte bună.
Dacă siguranța banilor tăi este asigurată, atunci poți să începi să urmărești ce oferte și promoții oferă diferitele cazinouri online. Deoarece concurența este mare, majoritatea cazinourilor oferă bonusuri pentru nou veniți sub formă de pariuri gratuite, bonusuri VIP și sisteme de bonificație.
De obicei, majoritatea pariorilor caută site-urile cu o varietate mare de jocuri cu bani  și acest lucru te sfătuim să îl faci și tu. În principiu fiecare cazinou are un set de jocuri standard, dar parierea nu este disponibilă decât la un număr limitat dintre acestea.
Ultimul aspect important ţine de varietatea metodelor de plată și asistența pentru clienți pe care le oferă cazinoul respectiv. Majoritatea cazinourilor oferă numeroase metode de plată și de depunere, dar unele dintre acestea pot avea probleme la retrageri de numerar. De aceea trebuie să te asiguri că este posibilă retragerea câștigurilor în contul personal și că există o bună relație cu clienții din partea staffului pentru eventuale probleme.
Cum ar trebui să joci? Doar vorbim de bani reali aici
Principalul lucru pe care trebuie să îl faci este să îți setezi un buget pe care îl vei aloca pariurilor. Lipsa unui control este una dintre erorile pe care le fac cei neexperimentați. De aceea, trebuie să nu depășești bugetul setat dacă vrei să faci o obișnuință din pariat.

Cazinourile online procesează orice informaţie personală oferită de utilizator şi sunt obligate să le protejeze sub egida legilor din ţara respectivă. Toate detaliile sunt prevăzute în Termenii şi Condiţiile fiecărui cazinou.

Un alt moment care îți va pune autocontrolul la încercare este atunci când va veni momentul să iei o pauză, va trebui să reziști tentației de a paria în continuare, fie că ai pierdut o sumă de bani și vrei să îi recuperezi, fie că tu câștigi continuu și încerci să îți forțezi norocul. Ambele sunt manevre riscante și trebuie să știi să le faci față la momentul respectiv.
Metode de plată de încredere
Depunerile și retragerile de bani sunt elemente esențiale pentru orice parior. De aceea, metoda de plată aleasă trebuie să o alegeți cu multă atenție. Cardurile de credit Visa sau MasterCard sunt o alegere sigură pentru orice tip de pariere la cazinou alături de cardurile de debit de tip Maestro.

Totuşi, există şi metoda operatorilor de plată online, iar aici există o serie de operatori internaţionali care operează şi în România precum PayPal, Neteller, PaySafe, Webmoney, Skrill etc. Acestă metodă este simplă, sigură și fiabilă.

O altă metodă folosită este cea prin transfer bancar direct către cazinoul online din contul bancar propriu. Prin această metodă nu se dezvăluie detalii despre contul bancar al proprietarului către cazinou şi se poate realiza atât prin internet banking, cât şi prin depunere la sucursala locală a băncii.

Trebuie să ştiţi şi că banii dumneavoastră vor fi convertiţi la cursul zilnic valutar al monedei cu care operează cazinoul respectiv.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *