Go to ...

Stiri Timisoara

Aflăm totul la timp!

RSS Feed

Asasin American – Cronică de film


Introducere | Asasin American

Este un film clasic de acțiune unde cineva pățește ceva rău și se pune pe treabă ca să se răzbune. Din punct de vedere scenaristic nu aduce nimic în plus, dar recuperează destul de bine la capitolul scene de luptă și răsturnări de situații.

Rezumat | Asasin American

Mitch Rapp își pierde iubita într-un atentat care s-a petrecut pe plaja unde cei doi se aflau într-o vacanță romantică. Norocul a făcut ca acesta să supraviețuiască și a jurat să se răzbune pe cei care i-au luat marea dragoste. Altfel ajunge să fie recrutat de CIA într-o echipă specială care are un singur scop: să încheie misiunea fără să fie văzuți.

Opinii | Asasin American

Deși n-a fost un scenariu care să mă uimească, filmul mi-a plăcut destul de mult și am reușit să îl urmăresc fără să mă plictisesc. Partea bună e că n-are momente moarte și acțiunea decurge de la sine astfel încât scenele sunt strâns legate între ele și reușesc să comprime destul de mult timp în cele aproape două ore cât durează filmul.

Concluzia este că face parte din categoria de filme bune de văzut alături de gașca de prieteni la cinema. Apropo de asta, sunt și scene amuzante pe acolo și dacă vă prinde într-o dispoziție bună cu siguranță veți râde destul de bine.

Regizor: Michael Cuesta.
Scenariu: Stephen Schiff, Michael Finch.
Actori principali: Dylan O`Brien, Michael Keaton, Sanaa Lathan.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *