Go to ...

Stiri Timisoara

Aflăm totul la timp!

RSS Feed

Buchetul miresei și aranjamente florale superbe și ieftine – care este secretul lor?


Buchetul miresei, aranjamentele florale, decorațiunile pentru lumânări și toate celelalte decorațiuni care au nevoie de flori ajung la un moment dat să coste o sumă destul de însemnată, ceea ce îi înfricoșează puțin pe viitorii miri. Totuși, florile sunt nelipsite de la orice nuntă. Ce putem face în situația în care nu avem chiar cel mai generos buget și totuși ne dorim un buchet de mireasă frumos și aranjamente florale încântătoare?

Întâi de toate, este indicat să vă simțiți liber să amestecați și să potriviți toate tipurile de flori, exact așa cum vă place mai mult și mai mult. Preferințele personale sunt cele pe care trebuie să le reflecte buchetul miresei și toate celelalte aranjamente florale. Puteți să vă inspirați din imaginile puse la dispoziție de o florărie online, de revisele de mirese sau de alte site-uri de specialitate pentru a vedea cum se realizează diferite tipuri de buchete de mireasă. În general, toate florile sunt frumoase, indiferent dacă sunt ieftine sau scumpe – lucrul cel mai important este prospețimea lor, dar și prețul pe care vi-l puteți permite.

În cercetările pe care le veți efectua, trebuie să aflați și care este data cea mai potrivită pentru a solicita serviciul de livrare flori și care sunt modalitățile prin care puteți avea grijă de prospețimea buchetului. Mai apoi, trebuie să știți că sunt câteva trucuri prin care puteți obține buchetul miresei și aranjamente florale absolut încântătoare și la prețuri foarte accesibile.

Întâi de toate, optați pentru flori de sezon, care sunt cu mult mai accesibile decât florile din afara sezonului. În al doilea rând, încercați să folosiți cât mai multă verdeață care este și mai ieftină, dar totodată, oferă volum și textură buchetului și vă scutește de nevoia de a achiziționa și mai multe flori. Optați apoi pentru un singur tip de floare mai scumpă și de impact, pe care îl puteți înconjura cu alte flori mai ieftine. De exemplu, hortensiile, trandafirii englezești și daliile din soiul dinner plate pot fi mai scumpe, dar sunt atât de frumoase, încât nu se merită să le umbriți frumusețea cu prea multe alte flori.

În cele din urmă, utilizați flori parfumate pentru a da impresia că există foarte multe flori. Florile cu parfum puternic înmiresmează rapid orice încăpere și oferă acestui mare eveniment un parfum unic. Optați, de exemplu, pentru frangipani, crini, zambile, iasomie sau tuberoze.

Tags: , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *