Go to ...

Stiri Timisoara

Aflăm totul la timp!

RSS Feed

Cauti penny board pentru copii? Afla cum il alegi!


Parintii trebuie sa ocupe in permanenta de educatia copiilor lor, astfel incat cei mici sa aiba parte de o dezvoltare armonioasa. Ei trebuie sa le insufle celor mici dragostea pentru sport, iar un mod prin care pot face acest lucru este sa cumpere pennyboard-uri pentru copii. Atfel, micutii sunt incurajati sa petreaca mai mult timp in aer liber, atat impreuna cu parintii, cat si impreuna cu prietenii. Adultii care sunt in cautarea celor mai bune modele de pennyboard-uri trebuie sa tina cont de urmatoarele aspecte!

Un model prestabilit sau unul personalizat?

In primul rand, parintii trebuie sa se gandeasca daca isi doresc pentru copiii lor modele prestabilite sau personalizate. Din prima categorie fac parte pennyboard-uri care se gasesc in general in comert si care sunt realizate dupa sabloane generale. Pe de alta parte, copiii care au obiecte personalizate le pot repera oricand mai usor si, in acelasi timp se vor simti mai bine, stiind ca au lucruri care au fost create special pentru ei.

Nivelul de experienta

Un alt aspect foarte important pe care trebuie sa il ia in considerare parintii este nivelul de experienta pe care il au micutii. Daca pana acum, copiii nu au mai cochetat niciodata cu ideea de pennyboard si se afla la inceput de drum, atunci au nevoie de placi speciale, mai simple, cu ajutorul carora sa invete acest tip de sport. De exemplu, rotile trebuie sa fie mai micute ca diametru si totodata mai moi, astfel incat sa aiba aderenta si sa ofere stabilitatea de care au nevoie incepatorii. Ulterior, cu cat nivelul de experienta creste, parintii le pot achizitiona copiilor placi mai lungi, care sa aiba roti mai dure. Astfel, viteza poate fi mult mai mare.

Tipul de punte

Tipul de punte este foarte important cand vine vorba despre pennyboard-uri pentru copii. Puntea este, de fapt placa de lemn, care de regula este realizata din mai multe straturi (media este de circa 7 straturi de lemn). De exemplu, pentru micutii care au pana in 5 ani sunt recomandate puntile micro (intre 6.5 si 6.75 inch latime), pentru copiii cu varste cuprinse intre 6 si 8 ani se recomanda puntile mini (o latime medie de 7 inch), iar pentru cei cu varste cuprinse intre 9 si 12 ani, ideale sunt pennyboard-urile cu punti medii (o latime de circa 7.3 inch). Nu in ultimul rand, parintii trebuie sa mai stie ca pentru utilizatori cu varste mai mari de 13 ani, puntile trebuie sa fie de tip fullsize, adica sa aiba o latime intre 7,5 si 8.5 inch.

Culori

In general, micutii sunt atrasi de culorile foarte aprinse: verde, galben, albastru sau rosu. Asadar, pentru ei conteaza si nuantele folosite pentru pennyboard-urile pe care urmeaza sa le foloseasca. In aceasta privinta, parintii se pot sfatui cu copiii lor, astfel incat sa ia cea mai buna decizie!

Adultii trebuie sa se ocupe intotdeauna de stimularea curiozitatii copiilor si trebuie sa ii incurajeze sa practice sporturi inca de la varste fragedere. Astfel, in timp, micutii se pot dezvolta armonios atat din punct de vedere fizic, cat si psihic!

Tags: ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *