Go to ...

Stiri Timisoara

Aflăm totul la timp!

RSS Feed

Ce nu trebuie să ratezi în Tulcea?


Indiferent dacă este vorba despre o excursie în Delta Dunării sau despre vizitarea orașului Tulcea, obiectivele turistice sunt numeroase și impresionante. Un loc ce nu trebuie deloc ratat este Parcul Național Munții Măcinului, care deși au o înălțime mică, priveliștea pe care o oferă este senzațională.

Tot în Tulcea puteți găsi și un Acvariu, care este o locație perfectă de vizitat, mai ales dacă vă aflați în vacanță cu cei mici, întrucât ei vor putea vedea zeci de bazine cu diferite creaturi ale adâncurilor și vor rămâne impresionați și curioși. De vizitat este și Dealul Monumentului, unde veți găsi Cetatea Aegyssus, o cetate cu origini celtice.

Tot pe acest deal veți putea vedea și Monumentul Independenței, care vă va oferi o priveliște panomarică asupra orașului Tulcea. Dacă sunteți amatori de muzee, aflați că în orașul Tulcea veți putea vizita un număr de 3 muzee importante, anume Muzeul de Artă, Muzeul de Istorie și Arheologie, precum și Muzeul de Etnografie și Artă Populară, toate fiind interesante din punct de vedere istoric.

În plus, în unele zile puteți beneficia de diferite expoziții culturale limitate la unele dintre aceste muzee.

Te-ai gândit să vizitezi Tulcea, dar nu știi ce altceva să faci pe lângă vizitarea obiectivelor turistice? Pe euiubesctulcea.ro găsești cele mai utile date pentru turiști, de la unități de cazare, până la restaurante și posibile evenimente din zonă. Nu ezita să accesezi site-ul pentru a vedea și mai multe obiective turistice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *