Go to ...

Stiri Timisoara

Aflăm totul la timp!

RSS Feed

Ce spui sa schimbati rolurile?


Rutina este cel mai mare dusman intr-o relatie de lunga durata, caci odata cu aparitia ei, intervine si monotonia. Pentru a evita acest lucru, iti recomandam sa vizitezi sex shop-ul online LoveIsland.ro pentru a incerca experiente inedite cu ajutorul unor jucarii sexuale. Un bun exemplu  poate fi reprezentat de un vibrator special ori de gama strap on, un fel de  menage-a-trois-for-two.

Nu ai avut curajul sa ii propui partenerului tau că iti doresti o partida cu un strap-on, desi iti surade ideea?

Acum aveti sansa sa traiti un astfel de moment, dar in intimitatea cuplului vostru. Ideea de strap on a fost conceputa pentru a da sansa ca rolurile intre parteneri sa poata fi schimbate, acesta fiind un dildo confectionat din plastic sau silicon placut la atingere, care nu irita pielea si este potrivit pentru oricine. Forma usor curbata a dildo-ului este ideala pentru stimularea punctului G.

Dacă iti doresti jucarii sexuale sau esti dornica sa iti domini partenerul, iti recomandam Zoro Strap on.  Acesta are un design unic care include o deschidere incorporata pentru a permite jocul vaginal sau anal. Zoro iti confera un sentiment real, simtindu-se ca facand parte din propriul corp, permitand ambilor parteneri sa impartaseasca dragostea.

Esti o femeie independenta si vrei sa iti oferi singura momente de extaz? Doresti sa iti descoperi corpul si sa lasi pana si cele mai ascunse ganduri pornografice sa iasa la suprafara? Poti incerca un vibrator caruia sa-i poti seta intensitatea sau unul din gama Lovense, OhMiBod sau Lelo care iti permit sa-l controlezi de la distanta si sa transformi totul intr-un intens joc al placerii.

Acestea sunt branduri exclusiviste care au ca scop satisfacerea celor mai pretentioase asteptari.  In aceasta gama vei gasi produse de inalta calitate ce iti vor oferi cu siguranta clipe fierbinti.  Nu mai trebuie sa iti faci griji pentru sanatatea ta, in cazul in care esti mai sceptic, caci acestea respecta normele impuse, avand o actiune delicata si sigura cu corpul tau.

Tags: , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *