Go to ...

Stiri Timisoara

Aflăm totul la timp!

RSS Feed

Cum să alegem un vin de calitate cu un cod reducere elefant


Vinul este foarte subiectiv. Indiferent de gusturile și preferințele dvs., veți găși vinurile care vă plac pe măsură ce le descoperiți. Fiecare după gusturile sale, dar, de regulă, alegerea vinului pentru a completă orice fel de mâncare trebuie să îndeplinească anumite criterii. Într-adevăr, pentru că armonia vinului și a felului de mâncare să fie simțită la nivelul papilelor gustative, trebuie alese combinațiile potrivite. Iată câteva sfaturi în acest sens, cu promisiunea că va oferim o gama largă de soiuri alese, doar accesând un cod reducere elefant.

Este important să alegeți cu atenție succesiunea vinurilor și să vă asigurați că vinul oferit este din ce în ce mai calitativ pe măsură ce masă progresează. Un vin alb care să însoțească aperitivul și antreurile va fi perfect, urmat de un roșu care să însoțească felul principal. Desigur, alegerea perechilor poate varia în funcție de gusturile, obiceiurile și preferințele individuale, dar și în funcție de compoziția mesei.

 Culoarea și tăria vinului

Primul lucru de știut este că vinul trebuie să fie întotdeauna în armonie cu elementele felului de mâncare propus. Vinul alb va merge perfect cu preparate pe bază de pește, la care se adaugă sosuri de smântână sau brânză, dar și cu preparate pe bază de carne de pasăre (pui, curcan etc.). Vinul roșu, la rândul său, este perfect cu mâncăruri elaborate, fructe de mare, carne roșie și mâncăruri destul de picante.

Cu cât un fel de mâncare este mai bogat în gust, cu atât vinul ar trebui să fie mai puternic. Un vin mai dulce va fi perfect cu mâncăruri mai simple, cu o aromă delicată. Dacă vinul este prea puternic, în timp ce felul de mâncare rămâne destul de clasic, atunci acesta va copleși gustul și invers. Rămânând pe același ton, vinul și felul de mâncare se vor potrivi cu ușurință pe partea de gust pentru o aromă maximă.

Uitați de prejudecățile privind combinarea vinului și a felurilor de mâncare

Nu vă fie teamă și fiți inventivi: inovația în gust este o modalitate bună de a găși o nouă combinație, care să fie sublimă și care să vi se potrivească. Aveți o mulțime de opțiuni pe site-ul nostru și un cod pentru reducere elefant ca să faceți alegerea corectă.

Câteva exemple de combinații de vinuri și alimente

Un vin alb sec și plin de viață va merge perfect cu un platou cu fructe de mare, brânză de capră și pește fraged;

Un vin alb dulce se va potrivi perfect cu o tartă de fructe, brânză sau chiar o cremă de caramel;

Șampania poate fi servită ca aperitiv, de asemenea, se potrivește foarte bine cu fructe de mare sau plăcinte cu fructe albe;

Un vin roșu demisec poate merge bine cu pești precum somon, păstrăv, morun roșu;

Un vin roșu sec va merge bine cu carnea roșie tare, precum mistrețul sau cu peștele gătit în vin roșu.

Aceste câteva sfaturi ar trebui să vă ajute să oferiți cele mai bune combinații în ceea ce privește vinurile și să gășiți cele mai bune armonii de arome, folosind și un cod reducere elefant pentru a achiziționa vinul preferat.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *