Go to ...

Stiri Timisoara

Aflăm totul la timp!

RSS Feed

De ce sa cumper o geanta de umar


Gentile care se pot purta pe umar sunt minunate. Nu numai ca ne transporta elementele esentiale, insa imbratiseaza aspectul tuturor celor care le poarta si contribuie la un look desavarsit. Din pacate, nu in toate magazinele se pot gasi modele atractive atunci cand se doreste sa se achizitioneze o geanta dama umar.

Adesea, astfel de genti nu sunt ergonomice sau foarte functionale chiar daca arata bine. Cu toate acestea, urmarind sfaturile urmatoare, oricine doreste sa cumpere un astfel de tip de geanta va reusi sa faca acest lucru cu succes.

Geanta de umar se alege in functie de stilul posesoarei si de scopul acesteia
Primele aspecte ce trebuie luate in considerare sunt stilul si scopul. De fapt, inainte de achizitie trebuie sa se cunoasca raspunsurile la intrebarile:

“Cand si cum va fi folosita geanta de umar?”
“Ce se va purta in ea?”
“Cu ce imbracaminte se va purta?
Cum se va purta, de fapt? De exemplu, atunci cand se doreste o geanta dama umar de zi, pentru plimbari in oras, este posibil sa se prefere o geanta cu barete suficient de late pentru a fi comod de purtat, precum geanta dama bufnite – bleu – geanta umar, mai degraba decat o geanta cu manere scurte.

Lungimea ideala pentru baretele gentii de umar

In primul rand si foarte important este ca femeia care achizitioneaza o geanta dama umar sa stie ca locul in care geanta loveste corpul este accentuat de catre aceasta.
In al doilea rand, este important de stiut ca gentile de umar fac bustul sa para mai mare, deci trebuie sa se aleaga genti care au curele mai lungi pentru a evita atragerea atentiei asupra bustului.
In al treilea rand, cele mai multe femei arata bine purtand genti de umar care ajung la mijlocul torsului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *