Go to ...

Stiri Timisoara

Aflăm totul la timp!

RSS Feed

Moda pentru domni – ce geci bărbăti alegem în 2017?


În ultima vreme, tendințele în modă oferă foarte multe alternative atât femeilor, cât și bărbaților. Domnii au devenit foarte interesați de tendințele în modă. Iar criticii vestimentari au întotdeauna un cuvânt de spus în moda bărbătească.

Nu știi cum să alegi modelele de geci barbati potrivite sezonului toamnă-iarnă 2017? Nu e foarte complicat dacă ții cont de câteva lucruri esențiale.

Geaca de piele este reinterpretată în fiecare sezon. Atât pentru doamne, cât și pentru domni, aceasta este vedeta sezonului. Caută-ți o geacă de piele tip biker pentru a fi în tendințe. Avantajul acestora este că nu se demodează. Chiar dacă nu vor mai fi articolul hot al sezonului următor, vor reveni cu siguranță în perioadele următoare. Așa că geaca de piele e întotdeauna o investiție pe terment lung. Lucrurile nu stau foarte diferit cu geaca de blugi. Aceste două modele sunt atemporale. Așa că le poți cumpăra cu încredere în orice croială și culoare îți dorești.

Geaca de fâș este, în continuare, foarte populară. Dar alege geci Nike sau geci Adidas pe care să le porți doar atunci când faci mișcare în aer liber sau în timpul plimbărilor. În materie de geci, amestecul stilurilor nu este chiar o idee bună.

Tags: , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *