Go to ...

Stiri Timisoara

Aflăm totul la timp!

RSS Feed

Picturi pe numere panza – cea mai usoara metoda de relaxare


De foarte multe ori, mai ales in timpul saptamanii, ne simtim stresati, agasati de sarcini ce trebuie sa fie terminate cat mai rapid si parca am dori sa scapam din aceasta stransoare, am vrea sa simtim macar pentru cateva momente ca suntem linistiti si sa uitam de griji. In ultima perioada, persoanele ce simt ca stresul le apasa din ce in ce mai tare incearca sa se concentreze pe diferite activitati ce ii relaxeaza. Fie ca este vorba despre iesiri cu prietenii in oras, despre o plimbare in natura sau despre o iesire la teatru, totusi, o metoda deosebit de benefica este cea oferita de picturi pe numere panza. 

Cu toate ca suna, in prima faza, ireal, prin aceasta activitate, suntem in prinsi in acea poveste, povestea imaginii pe care dorim sa o realizam, fapt ce ne face sa uitam complet de gandurile negative de pe parcursul zilei. De cate ori ti-ai propus sa uiti de griji atunci cand programul de la munca se incheie, sau chiar si de grijile din viata personala, macar pentru o ora in decursul unei zile, de cele mai multe ori a aparut ceva ce parea ma important si nu suporta amanare. Aceasta este una dintre cele mai mari greseli ale omului, si anume, amana momentele de liniste, care de fapt, sunt cele ce ii aduc cele mai multe beneficii. 

Pentru ca ceea ce simtim si gandim ar trebui sa cantareasca cel mai mult in a alege activitatile de zi cu zi, propun sa faceti un exercitiu de imaginatie, si anume: imaginati-va ca sunteti intr-un loc retras, intr-o liniste naturala deplina, fie singuri, fie insotiti de persoana iubita, sau de cineva drag si va relaxati pictand. Suna bine tare, dar poate fi si real. Prin achizitionarea unei picturi pe numere panza puteti descoperi linistea sufleteasca pe care o ofera o ora de pictura. Voi, sevaletul, panza ce urmeaza a fi umpluta de culori senzationale, natura ce va inconjoara, ciripitul pasarilor, dar si briza calma de vara, toate acestea, plus multe alte trairi, formeaza imaginea unei dupa amieze reusite in natura. Dupa amiaza descrisa in acest fel nu poate aduce decat liniste sufleteasca si relaxare deplina. 

Picturi pe numere panza- terapie pentru suflet 

Denumita si terapie pentru suflet, arta de a picta este cea care ne linisteste si ne ofera rasuflul necesar pentru a alunga gandurile negative sau trairile mai putin placute. Nu talentul de a picta este cel ce ne poate face sa ne simtim liberi si in largul nostru, dar talentul de a sti sa ne relaxam, fara dar si poate, este unul pe deplin benefic mintii noastre. Picturile pe numere, chiar daca pentru unii par foarte simple, au scopul, in primul rand, de a ne face sa ne detasam de monotonia zilnica, de tot ceea ce inseamna griji, iar tehnica prin care reusim sa pictam tablouri superbe este de fapt un mod de a te relaxa. Relaxarea prin pictura devine astfel posibila si pentru cei mai putini talentati, dar care iubesc culorile si acest tip de activitate.

Tags: , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *