Go to ...

Stiri Timisoara

Aflăm totul la timp!

RSS Feed

Știi că fiecare parfum poartă propriile amintiri. Alege parfumuri noi pentru fiecare ocazie


Fiincă tot se apropie primăvara și iarna ar cam trebui să plece, ar trebui să-ți pregătești deja un alt parfum, special pentru primăvara aceasta. Un parfum cu care să îți porți amintirile din acest sezon.

Când vine vorba despre parfumuri dama, gusturile variază. Dar cu toate acestea există câteva accente care se poartă anumite perioade ale anului.

  • Primăvara, spre exemplu, se poartă parfumuri cu note florale, cum ar fi: floral fructate, floral acvatice şi floral lemnoase cu note de mosc.
  • Vara se poartă parfumuri cu note citrice cum ar fi lămâi, bergamota sau grapefruit cu arome tropicale de nucă de cocos sau anans. E de preferat să eviți parfumuri opulente orientale pentru că zilele toride de vară te vor face să te simți rău în combinație cu un asemenea parfum.
  • Toamna și iarna poți investi în parfumuri cu miros de scorțișoară, ciocolată, caramel sau vanilie. Arome lemnoase, orientale sau dulci.

Acestea sunt câteva sugestii, dar tu poți purta ce îți dorești și mai ales ceea ce te face să te simți încrezătoare. În cazul în care îți dorești să testezi un anumit parfum îți poți achiziționa parfumuri tester. Acestea au persistență mai scăzută și te ajută să testezi diverse parfumuri până ajungi la unul care să îți satisfacă nevoile.

Investiția pe care o faci în parfumurile tale este una importantă deoarece așa cum prima vedere contează, la fel este și prima amintire olfactivă. Iar dacă ești în căutare de parfumuri ieftine, dar de calitate le poți testa pe cele de la Gootoc.com.

Chiar dacă ai deja un parfum al tău care te face să te simți specială, este bine să diversifici. Este dovedit că tindem să asociem amintirilor câte un anumit miros, tocmai de aceea trebuie să ne alegem cu grijă parfumurile care ne reprezintă. Poți avea un parfum pe care să-l preferi la ocaziile speciale. Dar și câteva pe care să le porți la anumite evenimente speciale.

Tags: , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *