Go to ...

Stiri Timisoara

Aflăm totul la timp!

RSS Feed

5 motive pentru care merita sa alegi pomii fructiferi Jardina


Daca detineti suprafete intinse de teren si va doriti sa le valorificati, pornind o afacere in domeniul pomiculturii, atunci merita sa investiti in puieti pomi fructiferi, dar nu achizitionati de oriunde, ci de la Jardina – producator cu experienta in altoirea pomilor fructiferi si trandafirilor. Jardina este o pepiniera pomi fructiferi care dispune si de un magazin online, astfel incat sa puteti avea acces la pomi fructiferi de vanzare foarte usor. Iata 5 motive (detaliate) pentru care merita sa alegeti pomi fructiferi de la Jardina, ideali pentru a porni o afacere in domeniul pomiculturii (un domeniu banos care va aduce multe alte avantaje):

De ce sa porniti o afacere cu pomi fructiferi? Merita sau nu sa faceti aceasta alegere?

Pomii fructiferi, spre deosebire de arbusti sau de plantele legumicole, ofera o serie de avantaje pe care nu aveti cum sa o treceti cu vederea. In primul rand, sunt cel mai usor de intretinut, deoarece o data plantati, nu vor avea nevoie de nimic altceva in afara de apa si taieri de formare a coroanei, toaletari care se fac doar o singura data pe an si atat. Am plasati pe un sol fertil, cu spatiu suficient intre ei si cu suficienta lumina pentru fotosinteza, pomii fructiferi vor oferi rezultate peste asteptari in maxim 3 ani de la plantare (uneori chiar mai rapid, in functie de conditiile de trai). Optional, puteti interveni doar cu ingrasamant natural, cel mai potrivit pentru culturile ecologice sau bio.

Culturile ecologice sau bio sunt din ce in ce mai apreciate, deci merita sa va zbateti pentru a obtine fructe care nu sunt tratate chimic in nici un fel. De asemenea, puteti procesa fructele si sa le transformati in: dulceturi, gemuri, marmelade, sucuri sau materie uscata sau congelata, pe care ulterior sa le vindeti catre magazinele locale sau direct catre clientii doritori. Lumea a inceput sa aprecieze, din ce in ce mai mult, alimentele netratate chimic, sanatoase, care nu doar ca arata bine ca aspect dar sunt si foarte gustoase (o particularitate pe care majoritatea produselor din supermarket-uri au pierdut-o deja).

Asadar, Jardina reprezinta o alegere buna daca va doriti sa infiintati o livada, din care sa va castigati traiul zilnic, pentru ca ofera pomi altoiti de calitate superioara, sanatosi tun si certificati fitosanitar. Livezile sunt ideale pentru persoanele care dispun de zone intinse de teren si care doresc sa il valorifice cat mai bine cu putinta (in distanta dintre pomii fructiferi se pot planta arbusti fructiferi sau chiar si legume, acest lucru permitand intemeierea unei culture mixte usor de supravegheat si intretinut).

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *