Go to ...

Stiri Timisoara

Aflăm totul la timp!

RSS Feed

5 Motive Pentru Care să Cumperi Piese de la Dezmembrări Auto Oradea


În ultimii ani, numărul parcurilor de dezmembrări a crescut considerabil în toate orașele principale ale țării. În Oradea, posesorii de autoturisme dispun de câteva parcuri de dezmembrări foarte bine aprovizionate și care oferă servicii complete, de la consultanță, până la service. Uite aici un exemplu foarte bun de parc de dezmembrări auto în Oradea. Daca nu te-ai mai aflat niciodată în situația de a căuta piese de schimb pentru mașina ta, cel mai probabil ai câteva rezerve în ceea ce privește piesele de la dezmembrări. De aceea, îți prezentăm în continuare 5 dintre principalele motive pentru care este bine să cauți piese de schimb de la dezmembrări auto Oradea.

Piese originale și mai ieftine

Piesele de la dezmembrări sunt celebre pentru prețurile foarte avantajoase ale acestora, comparativ cu piesele noi. Însă chiar dacă au costuri mult mai scăzute, piesele de la dezmembrări sunt originale și în stare foarte bună. Astfel, te poți bucura de piese originale pentru mașina ta, fără a fi necesar să cheltui sume considerabile pentru a le achiziționa.

Piese mai noi

La dezmembrări ajung mașini de toate tipurile, inclusiv mașini noi, care au fost avariate la scurt timp după ce au fost achiziționate. Așa se face că, deși sunt second-hand, piesele de la dezmembrări pot fi, de foarte multe ori, chiar mai noi și mai bune decât piesele pe care le aveai înainte pe mașina ta, veche de câțiva ani.

Stocuri extinse și varietate mare de piese

Parcurile de dezmembrări primesc tot timpul mașini scoase din uz, motiv pentru care își înnoiesc continuu stocurile cu piese de schimb de toate categoriile, modelele și culorile, de la majoritatea brandurilor de mașini. De aceea, unul din principalele motive pentru care este bine să achiziționezi piese de la dezmembrări, este acela că nu este necesar să aștepți până când piesele căutate de tine vor fi disponibile pe stoc.

Servicii complete

Firmele de dezmembrări nu se rezumă doar la a comercializa piese de schimb, ci le oferă clienților servicii complete, de la service și montarea pieselor achiziționate direct la sediul parcului, până la servicii de consultanță pentru identificarea exactă a problemei mașinii și achiziționarea pieselor corespunzătoare, precum și platforme web și livrare prin curier, pentru a veni în ajutorul clienților din toată țara, care nu au posibilitatea să se deplaseze până la sediul parcului de dezmembrări.

Calitate garantată

Firmele de dezmembrări sunt supuse normelor în vigoare, asemeni tuturor companiilor din România, motiv pentru care piesele vândute la dezmembrări se comercializează cu factură. Mai mult, pentru a-și dovedi profesionalismul și calitatea pieselor, parcurile de dezmembrări le oferă clienților și garanție pentru piesele achiziționate, precum și posibilitatea de retur, dacă este cazul.

Acestea sunt doar câteva dintre motivele pentru care este bine să cumperi piese de la dezmembrări auto Oradea. Încă ai nelămuriri în ceea ce privește avantajele achiziționării pieselor de schimb de la dezmembrări? Intră aici și convinge-te singur.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *