Go to ...

Stiri Timisoara

Aflăm totul la timp!

RSS Feed

Cand regretele nu-si mai au rostul


De-a lungul timpului am intalnit o multime de persoane care au sperat ca mai pot recupera ceva din timpul petrecut alaturi de o persoana draga. Ce-i drept ne amintim din pacate cat de importante sunt persoanele de langa noi exact atunci cand este mult prea tarziu si nu mai putem face nimic. Pe de alta parte am intalnit si persoane care au indraznit sa depaseasca limitele, sa ajunga in extreme si sa dea tot ce este mai bun, chiar si atunci cand se pregateau pentru ultimul drum al persoanei respective.

Nu stiu cati dintre voi ati trecut prin astfel de lucruri, dar cu siguranta cei ce au fost nevoiti sa se ocupe de o inmormantare stiu ce inseamna asta. Poate ca procesul de inmormantare ar fi ceva mai simplu sau s-ar rezolva in doar cativa pasi simpli, daca cei implicati in acest proces ar accepta un mic ajutor specializat.

Desi vor fi persoane care vor spune ca nu conteaza prea mult aceste lucruri, intotdeauna vor fi bine primate acele servicii funerare top, mai ales in cazul acelor persoane ce nu au avut legatura cu realizarea unei inmormantari. Si poate ca voi inca nu stiti, dar in prezent legea este foarte aspra cu privire la firmele de pompe funebre, caci numai acelea ce sunt autorizate si sunt conforme cu legea in vigoare va pot fi de ajutor.

Am putea spune ca acest lucru nu este chiar atat de important sau cel putin nu pare atat de important, dar avand in vedere ca fara o firma autorizata de pompe funebre nu va puteti inmormanta persoana draga ar trebui sa luati in calcul si aceste detalii. Cu cat oamenii vor intelege aceste lucruri, cu atat vor stii cat de importante sunt.

Intr-un cuvant nu trebuie sa uitam ca oricare ar fi alegerea noastra, aceasta trebuie sa fie conforma cu legea in vigoare. Iar daca apelati la serviciile oferite de catre firmele de pompe funebre ar trebui sa stiti ca acestea va sunt de un real folos, chiar daca pe moment nu veti gandi acest lucru. Cel putin nu o sa mai fiti voi nevoiti sa va ocupati de intregul proces de inmormantare, nu o sa mai fiti nevoiti sa va asigurati ca aveti la indemana toate acele produse necesare pentru realizarea parastasului si a inmormantarii.

Si pe langa acestea nu trebuie sa uitam nici de importanta transportului funerar si nici de procesul de imbalsamare a persoanei decedate, avand in vedere ca acestea reprezinta elemente cheie in procesul de inmormantare si sunt foarte necesare.  

http://colivenonstop.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *