Go to ...

Stiri Timisoara

Aflăm totul la timp!

RSS Feed

Care sunt principalele aspecte care conteaza atunci cand iti achizitionezi un ceas de mana?


Atunci cand iti  doresti un nou ceas de mana, fie pentru ca cel vechi nu mai indeplineste toate conditiile care te intereseaza sau pur si simplu intentionezi sa-ti maresti colectia personala adaugand o noua piesa atractiva, trebuie sa alegi cu grija. Asta pentru ca ceasul de mana nu este un accesoriu oarecare, are un pret care nu iti permite sa-l achizitionezi prea des si este bine ca investitia facuta sa te multumeasca pe deplin si sa nu constati in scurt timp de la cumparare ca de fapt nu este ceea ce ti-ai dorit. Asa ca daca nu esti de felul tau cea mai organizata persoana, cel mai bine asterne pe o bucata de hartie criteriile care vor conta in optarea pentru un anumit model de ceas de mana si verifica daca vor fi indeplinite.  

Bugetul stabilit, primul criteriu de pe lista

Evident, bugetul alocat pentru cumpararea ceasului de mana este punctul de plecare in acest demers si apoi vor urma, in functie de valoarea acestuia, celelalte criterii.

Este important sa stabilim de la inceput modul in care va fi purtat acel ceas, fie zilnic, potrivit si pentru mers la serviciu, deci un model casual, accesibil si nu extrem de pretentios. Sau, dimpotriva, avem nevoie de un ceas cu rol mai mult de bijuterie si care sa ne completeze cu stil o tinuta eleganta. Iar daca la acestea adaugam atractia pentru un anumit brand, fie ceasuri citizen, casio, calvin klein, seiko, barrel etc, atunci trebuie sa ne orientam catre categoria de stil pe care o vizam de la marca preferata. 

Tipul de mecanism este un alt aspect de care vom tine cont, fie ca este vorba despre unul mecanic, quartz sau automatic. Simplitatea functiilor indeplinite de ceas sau din contra multitudinea de aplicatii de care dispune, modul de afisare, materialul cadranului, al curelei, culoarea acestora, designul acestui accesoriu important, sunt alte elemente care ne vor ajuta sa ne decidem in corelatie cu scopul pentru care il vom purta. 

Pentru a fi siguri ca achizitionam un produs de buna calitate, vom avea in vedere doar oferta magazinelor de specialitate, care asigura garantie si alte servicii specifice si nu in ultimul rand vom proba inainte ceasul care ne-a atras atentia, pentru a verifica daca bratara ne vine bine, nu este prea larga sau prea fixa, incomoda, pentru a nu mai apela la tot felul de ajustari dupa cumparare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *