Go to ...

Stiri Timisoara

Aflăm totul la timp!

RSS Feed

Cate tipuri de dezinfectanti exista si cum sa ii folosim eficient?


In urma pandemiei de Coronavirus, multe business-uri din mai toate industriile au fost afectate, poate chiar si al tau. Astfel, pentru a putea ramane in continuare activ pe piata, este necesar sa utilizezi dezinfectanti si solutii profesionale de curatare, asa cum sunt cele din magazinul online https://www.dezinfectanti.ro/. Aceste produse sunt recomandate si pentru respectarea normelor de igiena generale, fiind apreciate de majoritatea clientilor. Iata care sunt cele mai importante categorii si ce trebuie sa stii despre ele!

Dezinfectantul pentru maini

Acest tip de dezinfectant contine alcool si ajuta la prevenirea raspandirii bacteriilor si microbilor care cauzeaza afectiuni si reactii alergice. Nu aplica un astfel de produs atunci cand esti murdar pe incheietura sau in palma, deoarece reziduurile impiedica solutia sa patrunda in piele. In schimb, spala-te mai intai cu sapun si asteapta pana cand ambele maini sunt curate.

Un dezinfectant din aceasta categorie poate fi achizitionat atat sub forma lichida, cat si sub forma de gel sau spuma. Scopul lui este cel de a elimina diversii agenti patogeni, acest proces realizandu-se adesea prin intermediul elementelor din compozitie. Din cauza faptului ca acestea sunt de multe ori inflamabile, sticla trebuie depozitata intr-o zona ferita de orice contact cu focul.

Dezinfectant pentru geamuri si oglinzi

Acesti dezinfectanti sunt conceputi in mod special pentru suprafetele din sticla. Rolul lor este cel de a indeparta murdaria, precum si aburii sau depunerile de calcar. O solutie de acest tip are un continut de 98% ingrediente derivate din plante, astfel ca nu exista alte elemente chimice care sa lase urme. Inmoaie o laveta din microfibra in apa, apoi stoarce cantitatea in exces si aplica produsul cu miscari circulare. Evita utilizarea prosoapelor simple, deoarece acestea duc la formarea zgarieturilor.

 

Dezinfectant pentru suprafetele de contact

Atunci cand circula mai multe persoane intr-o incapere, este normal ca usile, ferestrele, butoanele si celelalte suprafete de contact sa prezinte un risc ridicat de contaminare. Prin urmare, fiecare punct trebuie curatat in mod frecvent. Utilizarea unei solutii de tip spray nu este intotdeauna suficienta.

De aceea, cel mai bine ar fi sa folosesti dezinfectanti lichizi. In cazul bucatariilor de la terase sau restaurante, este necesar un degresant 5k. Acesta este potrivit pentru toate echipamentele de lucru, deoarece topeste rapid petele de ulei si indeparteaza arsurile. Astfel, dispui intotdeauna de un cuptor cu microunde si un aragaz care sunt pregatite pentru servire.

Parchetul si gresia pot fi igienizate cu ajutorul unei solutii pentru pardoseala. Inainte de aplicare, ar fi bine insa sa folosesti apa, pentru a putea dilua concentratia. Un produs de ultima generatie functioneaza pe baza de compusi cuaternari de amoniu si este gata de utilizare in 4 variante de parfum. Activitatea bactericida apare dupa aproximativ 5 minute.

De unde sa achizitionezi dezinfectanti profesionali?

Curatenia este un aspect important in orice business. Cu toate acestea, poate fi destul de greu sa gasesti solutii profesionale pentru toate suprafetele. Alege un magazin online, asa cum este dezinfectanti.ro, unde sa dispui de o gama variata de dezinfectanti sub diverse forme si ambalaje! Produsele sunt folosite in scopul combaterii COVID-19 si indeplinesc toate normele de igiena si siguranta impuse de autoritati!

Tags:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *