Go to ...

Stiri Timisoara

Aflăm totul la timp!

RSS Feed

Ce faci cand ai dureri mari de dinti


In mod categoric, oamenii nu si-au facut o obisnuinta prin care sa isi faca controale in mod anual danturii lor. Acest lucru, se poate observa foarte usor, deoarece majoritatea oamenilor ajung intr-un cabinet medical doar in momentul in care au niste dureri mult prea mari sau au nevoie de un implant dentar. Probabil si tu ai patit acest lucru, insa nu iti face probleme deoarece nu este niciodata prea tarziu in ceea ca priveste un control asupra dintilor.

Totusi, exista momente in viata noastra cand trebuie sa mergem in urmatoarele ore in cel mai rau caz, la un medic, atunci cand durerea nu ne lasa nici sa dormim iar din aceasta cauza, trebuie sa ajungem cat mai repede la un cabinet stomatologic, sau cel putin sa citim pe https://draristide.ro/urgente-stomatologice/ ceea ce trebuie sa stim despre o astfel de problema.

Dureri dentare in miez de noapte?

Sursele durerilor sunt atat de multe, incat nu te poti astepta la ceva exact, pur si simplu, deoarece de cele mai multe ori o problema a ramas netratata iar astfel s-a transofmrat intr-un adevarat cosmar. De aceea, ar fi bine sa ai un numar de  telefon de urgenta de la un medic care activeaza si pe timp de noapte, deoarece o sa ti se intample asta cel putin odata, sau familiei tale si sa te asiguri ca ai o solutie foarte rapida si care iti salveaza noaptea. Ar fi de preferat sa fie si din apropierea ta ca si zona, uneori o astfel de durere fiind de-a dreptul insuportabila.

Totusi, nu trebuie sa uitam nici de faptul ca uneori calmantele, trebuie sa fie si ele pe lista de prioritati pentru a evita o astfel de problema. De obicei, chiar si daca evitam albirea dintilor despre care poti citi mai mult pe https://draristide.ro/albirea-dintilor/, ne poate pune in situatia in care avem niste dureri insuportabile. Calmantele fiind in cazul nostru cea mai rapida metoda prin care putem evita orice discomfort pe care dantura ni-l poate crea. Drept urmare, nu uita de calmante si incearca sa le alegi pe cele care stii ca au un efect pozitiv asupra durerilor pe care uneori le mai ai.

In final, doresc sa iti recomand si faptul ca, orice simpla durere sau discomfort care apare, trebuie remediat cat mai rapid. Daca apare in timpul zilei, este foarte bine deoarece poti apela foarte usor la un medic stomatolog, insa pe timp de noapte, este recomandat sa apelezi cat mai repede la un calmat, acesta fiind singurul mod prin care poti evita o durere de o noapte si eventual niste drumuri pierdute.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *