Go to ...

Stiri Timisoara

Aflăm totul la timp!

RSS Feed

Ce faci cand s-a terminat tusul din imprimanta?


Apelezi la reumplere cartuse Brasov! Aceasta poate fi o varianta, insa sunt si cazuri in care utilizatorii aleg sa isi umple singuri cartusele la loc, asumandu-si riscul ca pot strica aceste cartuse si chiar imprimanta, daca nu sunt atenti la ce fac.

Imprimantele si multifunctionalele se numara printe cele mai ieftine electronice care exista pe piata. O imprimanta cu laser cu cerneala se poate cumpara la cel mai mic pret, iar pentru un pret putin mai mare se poate achizitiona o multifunctionala. Chiar si cele care au functii avansate au preturi aproape mici si pot fi cumparate pentru o suma de pana in 400 de lei, atunci cand este vorba despre cele care sunt folosite ocazional, si nu despre cele care imprima cantitati mari in permanenta, sau pentru cele de la birou.

Pe cat este de mic pretul unei imprimante, pe atat de mare va fi si costul pentru cartusele pe care imprimanta le poate folosi. Toti producatorii isi aleg cu intentie sa vanda o imprimanta la cel mai mic pret, chiar si sub pretul de productie, astfel incat sa isi poata recupera banii vanzand cartusele costisitoare.

Asa cum era de asteptat, aceasta politica a generat un razboi intre utilizatori si producatori, iar userii au ales in mare parte sa reumple cartusele vechi la centrele specializate, sau pe cont propriu, cu ajutorul kiturilor de reincarcare.

Producatorii au continuat acest conflict implementand o serie de tehnologii care sa impiedice reumplerea cartuselor, sau care sa blocheze folosirea unor cartuse care au fost cumparate de la alte surse si nu pe cele originale, iar cea mai des intalnita solutie in sensul acesta este cipul electronic inclus in cartus.

Cu toate acestea, cea mai buna solutie este ca posesorii de imprimante sa mearga cu ele initial intr-un centru unde cartusele sa fie reumplute. Cu siguranta, specialistii din aceasta firma au experienta si vor sti daca modelul detinut poate fi sau nu reincarcat si vor pune in tema utilizatorul, astfel incat acesta sa isi cumpere noi cartuse, sau o imprimanta noua – de obicei, cartusele se reincarca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *