Go to ...

Stiri Timisoara

Aflăm totul la timp!

RSS Feed

Cel mai eficient tratament de remodelare corporală este criolipoliza


Remodelarea corporală cuprinde multe tehnici prin care se obține o bună îmbunătățire a multor zone ale corpului. Atât prin eliminarea țesutului adipos, a celulitei cât și prin tonifierea mușchilor și a pielii. Efectele nu se pot menține dacă dieta va fi dezechilibrată și dacă nu vei face niciun fel de sport. Procedura de criolipoliza ajută foarte mult persoanele care au depozite de grăsime nedorite, cu ajutorul unui sistem de răcire de minus 11 grade Celsius controlat, grăsimea se va descompune și se va elimina natural din organism. Procedura poate dura 60 de minute și efectele apar după 3-4 săptămâni de la ședința efectuată. Pentru criolipoliză nu este nevoie de anestezie, procedura este non-invazivă și nu afectează stratul superior de piele. Grăsimea este separată și izolată, și restul de țesut, cum ar fi fibrele de colagen sunt protejate.

Într-o clinică remodelare corporală București vei găși mult mai multe proceduri care îți pot fi benefice pentru efectele pe care dorești să le obții. Cu ajutorul criolipolizei vei putea să te bucuri de rezultatele pe care ti le-ai dorit de foarte mult timp. Procedura nu este dureroasă și nici nu are efecte adverse, fiind foarte benefică pentru a elimina cât mai multă grăsime din zonele tratate. Procedura se efectuează pe zonele unde se acumulează cel mai mult strat adipos, cum ar fi abdomenul, copasele, fesele, genunchii dar și partea interioară și exterioară a picioarelor.

Criolipoliza poate ajută și la pierderea în kilograme

criolipoliza pret

Procedura de criolipoliza preț pe ședință este destul de rezonabil pentru rezultatele pe care le vei avea peste puțin timp de la ședința efectuată. Fiecare zonă tratată necesită un anumit interval de expunere la frig, totul este în funcție de cât de mult strat adipos este existent pe acea zonă. Pe zonele mai extinse, cum ar fi abdomenul, sunt necesare mai multe proceduri. După o ședință de tratament, stratul adipos scade în milimetrii, și se pierde circa 40% din grăsimea de pe zona tratată. După trei ședințe se poate pierde și din circumferință, și poți să începi să îți cumperi haine cu câteva numere mai mici. Rezultatele încep să fie foarte vizibile după 45 de zile de la ședință, dar după trei ședințe rezultate vor fi extrem de vizibile.

Organismul nostru deține un număr fix de macrofagi care se potrivesc perfect cu numărul de celule adipoase moarte după câteva tratamente cu criolipoliză. Celulele adipoase distruse, se refolosesc pentru a le transforma în aminoacizi, peptide și protenie, fără că celulele adipoase să poată avea posibilitatea de a se regenera. Rezultatele pot varia de la o persoană la alta, în funcție de metabolism, de vârstă, de sex, de stilul de viață și de activitatea fizică. Fiecare persoană are propriul prag de durere și este posibil ca fiecare pacient să resimtă altfel tratamentul. Sunt persoane care pot simții un disconfort dar sunt și persoane care nu simt nimic. Fiecare organism reacționează diferit și nimeni nu va putea garanta că tratamentul nu va fi deloc dureros. 

One Response “Cel mai eficient tratament de remodelare corporală este criolipoliza”

  1. nemesu
    6 ianuarie 2022 at 23:08

    recomand clinica de remodelare corporala din Bucuresti artist-touch.ro. Multumesc pentru ajutor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.