Go to ...

Stiri Timisoara

Aflăm totul la timp!

RSS Feed

Conceptul de casa noua si avantajele acestuia


Oare pana cand vom fi nevoiti sa acceptam totul, sa ne luptam cu poluarea din mediul inconjurator, cu bolile ce ne apasa tot mai tare si cu incertitudinea de maine? Mai indrazneste cineva sa viseze la o casa noua, la un camin propriu, confortabil? La acea dulce casa pe care o avem pe buze inca din adolescenta si pana la sfarsitul vietii? Sau ne raportam in continuare la constructile si cladirile din trecut, cele cu care ne multumim sa le utilizam dupa mici reconditionari, asa, cam cat ne tine bugetul unui om mai slab informat?

Pledez pentru vise împlinite si asezate pe hartie, motiv pentru care orice idee de o asemenea valoare trebuie puse in practica fara ezitare.

In conceptul meu de casa noua, cel care transforma o simpla cladire intr-un camin de vis, optez in primul rand la birouri specializate de proiectare case, companii care ofera in acelasi timp si posibilitatea de reconditionare. Insa, mai presus de toate, o astfel de alegere imi garanteaza ca voi avea o locuinta ca la carte, perfect utilizabila si in totalitate pe gustul meu.
O astfel de echipa specializata imi ofera siguranta punerii in practica a unui proiect deoarece ei nu doar ca analizeaza informatiile pe care eu le ofer, insa se ocupa de o analiza detaliata a zonei de amplasament, avand grija ca nou proiect sa poata fi derulat in conditii perfecte, obtinand cu usurinta toate avizele si autorizatiile de care orice constructie are nevoie. Pot fie sa aleg un proiect pe care il propun eu, dupa cum imi canta experienta si/sau imaginatia mea, pot personaliza un proiect standard, fie pot opta pentru proiecte tipice de constructii, care au fost deja utilizate de catre altii.

Si, cand vine vorba de constructia efectiva, acum e randul meu s-o fac pe-a expertul, pentru ca stiu exact unde gasesc materialele de constructii de care am nevoie. Nu mai alerg dupa mesteri slab instruiti sau dupa cei care nu sunt interesati sa-si dezlantuie tot profesionalismul. Totodata sunt constienta ca un astfel de plan necesita timp si atentie, iar pe mine nu ma intereseaza o casa “la foc automat” si de o continuitate scurta. De ce n-as lasa casa mostenire si generatiilor viitoare? De ce nu s-ar mandri si ei cu ai lor mostenire peste ani si ani?

Eu stiu de unde sa-mi achizitionez necesarul si am alaturi niste rude destul de experimentate, un proiectant case specializate care, la randul sau, ma poate instrui si el cu cele necesare, fie ca-i vorba de blocuri BCA sau plasa de gard ieftina. Important este ca rezultatul final sa fie pe placul meu, si de aceea imi dedic tot timpul si toate resursele pentru tot ceea ce-i mai bun.

Exista case pe bunul plac pentru toata lumea – de la case reconditionate cu ajutorul unor materiale de constructii si a unor pachete de lucru accesibile, pana la case noi, construite din temelie cu atentie in detaliu. Important e sa tii cont de toate aspectele pe care le vizeaza noua constructie si de necesitatile tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *