Go to ...

Stiri Timisoara

Aflăm totul la timp!

RSS Feed

Cs-cart, o solutie avantajoasa!


Desi a avea un magazin online poate parea o afacere usoara, ce nu implica stres, poate fi la fel de solicitant preucm a avea un magazin cu sediu. De aceea se recomanda un program cs.cart pentru o functionare cat mai buna a site-ului. Magazinul cscart.ro ofera o multime de licente CS-Cart, la preturi foarte bune, iar aceste aplicatii sunt dedicate special unei platforme de tip magazin. Pretul unui pachet cu instalare cs-cart este de 250 ron pe site-ul cscart.ro, o investitie recomandata tuturor celor care doresc sa isi automatizeze magazinul. De asemenea, niciun magazin online nu este complet fara add-on integrare curier rapid

Ce este CS-cart?

CS-Cart este o aplicatie de cumparaturi eCommerce puternica si flexibila. CS-Cart include toate functionalitatile de care aveti nevoie pentru a construi un magazin online cu caracteristici complete, inclusiv suport pentru mai multe magazine care poate fi configurate si mentinute intr-un singur panou de administrare. Deoarece CS-Cart este dezvoltat folosind tehnologii open source, cum ar fi PHP, MySQL si Smarty, functionalitatea sa poate fi usor actualizata si extinsa pentru a raspunde nevoilor dvs. specifice. Panoul de magazine CS-Cart si panoul de administrare sunt bazate pe web, deci tot ce va trebuie pentru a gestiona magazinul este un browser web si o conexiune la internet. CS-Cart este, de asemenea, disponibil cu o optiune multifurnizor. Multi-Vendor este o platforma eCommerce imbunatatita care accepta mai multi vanzatori independenti pe o piata online.

Un magazin online poate fi mai usor de gestionat. Daca ai un plan bine pus la punct, organizarea magazinului online poate fi ceva mai usoara decat in cazul unui magazin offline. Desigur, aceasta nu este o regula generala. 

Accesibilitate. Un magazin online poate fi accesibil unei largi categorii de clienti. Astfel, pot fi eliminate barierele spatiale si temporale. Comanda poate fi plasata la orice ora, indiferent de locul in care se afla clientii. 

Mai putin personal de administrare. Sunt cazuri in care personalul unui magazin online poate fi reprezentat de o singura persoana, respectiv detinatorul acestuia. Acesta se poate ocupa de administrare si poate stabili o buna colaborare cu o firma de curierat si o agentie de marketing care sa-l ajute cu promovarea.

Timp mai scurt pentru sedintele de shopping. Exista persoane carora nu le place sa piarda vremea umbland prin magazine. Tocmai de aceea, magazinele online sunt vazute ca un trend in crestere, reusind sa atraga cat mai multi adepti. Ba mai mult, eficientizarea procesului de cumparare a crescut si mai mult, datorita faptului ca cele mai mari magazine permit comertul direct de pe smartphone. Asadar, clientii pot face cumparaturi cand se afla in autobuz, cat timp isi asteapta randul la dentist, seara inainte de culcare etc. 

Orice magazin online este construit pe o platforma care permite administrarea acestuia, avand in acelasi timp un impact deosebit asupra procesului de vanzare-cumparare. Iar in acest caz, ai doua optiuni: fie alegi sa-ti construiesti tu magazinul, de la zero, fie te orientezi catre o firma care se poate ocupa de acest lucru. Cscart.ro este optiunea pentru toti cei care doresc sa investeasca intr-un magazin online!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *