Go to ...

Stiri Timisoara

Aflăm totul la timp!

RSS Feed

Cum afecteaza reumplerea unui cartus calitatea imprimarii


Este foarte important de stabilit daca dupa ce un cartus este reumplut, acesta afecteaza calitatea imprimarii. Cea mai buna solutie pentru locuitorii orasului Brasov, este sa apeleze la servicii de reumplere cartuse Brasov de cea mai buna calitate, pentru a se asigura ca imprimarea isi va pastra parametrii optimi.

Cea mai importanta intrebare pusa de persoanele interesate de reumplerea cartuselor, este daca merita sa isi cumpere un kit de umplere si daca cerneala folosita va fi la fel de buna cum este si cea furnizata de catre producatorii imprimantei. Cel putin la nivel teoretic, cartusul original va avea o calitate mai buna si va oferi rezultate mult mai bune in timpul printarii, pentru ca cerneala este realizata de producatorul acestui dispozitiv in conformitate cu anumite standarde ale calitatii, si in mod special pentru anumite tipuri sau game de imprimante.

De foarte multe ori, cerneala care este disponibila in kitul de reincarcare nu este similara cu cea din cartus. Acest aspect nu este o problema foarte mare pentru cei care printeaza doar in mod ocazional documentele personale, insa este posibil ca in viitor sa apara pretentii ceva mai mari, daca este vorba despre documentele oficiale sau chiar despre fotografii.

Cerneala de o calitate mai slaba se poate termina mai repede, sau este posibil ca sistemul care avertizeaza ca s-a golit imprimanta sa nu functioneze corect. Avand in vedere toate aceste motive, conteaza foarte mult sa se faca un compromis in ceea ce priveste calitatea, pentru ca utilizatorul sa nu fie dezamagit de performantele ulterioare ale imprimantei.

Inainte de a putea alege intre achizitionarea unui kit de reincarcare si a unui cartus pentru imprimanta, este important de retinut faptul ca reumplerea cartusului original este mult mai ieftina si ofera o calitate foarte scazuta a imprimarii. In plus, va fi nevoie de o perioada intre 5 si 15 minute pentru ca aceasta operatiune sa fie facuta.

Decizia finala depinde in general de mai multi factori – kitul pentru reumplere este bun daca se foloseste imprimanta in scopuri personale, si daca nu se printeaza o cantitate mare de documente.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *