Go to ...

Stiri Timisoara

Aflăm totul la timp!

RSS Feed

De ce sa alegi un aparat de aer conditionat de la Daikin?


Alegerea ambiantei ideale pentru caminul tau poate pune in dificultate pe multi. Atat confortul tau, cat si al familiei tale nu trebuie lasat pe locul doi. Conditiile de temperatura, dar si umiditatea sunt factori decisivi in ambianta oricarei case, indiferent de marimea camerelor. Prin urmare, cum alegi un sistem performant si modern, care sa faca fata verilor din ce in ce mai calduroase?

Raspunsul este foarte simplu: aparatele de aer conditionat Daikin din oferta Vollmax, care iti ofera cele mai inteligente solutii, la un pret deosebit de competitiv!

De la radiatoare pentru avioane pana la primul catalog din lume cu produse refrigerante si aparate de aer conditionat, Daikin este un producator cu peste 90 de ani de experienta in domeniu, iar rezultatele se pot vedea cu ochiul liber. Departamentele proprii de cercetare ofera si astazi solutii de top pentru orice necesitate, fie ca este vorba de medii casnice, de spatii comerciale sau birouri!

Mai mult, cei care sufera de astm sau de alte reactii alergice la praf, polen sau microorganisme pot opta cu incredere pentru un aparat de aer conditionat marca Daikin! Daca tii cu adevarat la calitatea aerului din locuinta ta, atunci Daikin este raspunsul perfect. Acesta este si motivul pentru care este recomandat in spitale si clinici, in camine pentru batrani sau in orice mediu in care astmul poate constitui o problema.

Asadar, daca nu esti convins inca, iata si cateva dintre cele mai importante tehnologii cu care sunt dotate aparatele de aer conditionat de la Daikin!

Functii pre-setate

Vrei sa poti selecta cu usurinta atmosfera ideala pentru locuinta ta? Acum ai totul la un singur click distanta. Functiile pre-setate ale memoriei aparatului iti asigura, la o simpla apasare a unui buton, scenariul potrivit, rapid si simplu!

Inverter

Aparatele de aer conditionat care beneficiaza de tehnologia Inverter au un consum redus de energie. Acest lucru se explica prin optimizarea vitezei motorului si eliminarea pasilor care nu sunt necesari. Ca exemplu, in cazul sistemelor non-inverter, viteza motorului ramane constanta, temperatura fiind ajustata doar prin oprirea si pornirea acestuia din nou, fapt care duce la un consum insemnat de energie electrica.

Filtrare superioara

Noile aparate de aer conditionat Daikin sunt dotate cu sisteme avansate de filtrare si purificare a aerului, care tin la distanta praful, fumul si alergenii din mediul exterior. Astfel, ai siguranta ca aerul din spatiul tau este mereu proaspat, sanatos si curat.

Control inteligent

Ce-ai spune daca, de fiecare data cand te intorci de la serviciu, ambianta sa fie mereu cea ideala? Acum poti face asta, cu noile sisteme inteligente de control, care iti permit accesul la climatizare de pe laptop, tableta sau chiar de pe telefonul mobil, folosind o aplicatie. In plus, unele modele de top au implementate si comenzi vocale prin asistentii Google sau Alexa, pentru a porni, opri sau schimba temperatura dupa placul tau!

Racire automatizata

Senzorii inteligenti ai noilor modele Daikin pot detecta cu usurinta o serie de parametri, precum numarul de persoane din camera, distanta dintre acestea, forma si dimensiunea incaperii, pentru ajustarea rapida a functiilor de racire. Ai parte astfel de control inteligent asupra confortului tau si a celor din jur, fara a trebui sa depui niciun efort!

Oricand ai nevoie de sisteme de climatizare cu performante ridicate, Daikin este raspunsul perfect! Descopera intregul catalog, alege aparatul de aer conditionat Daikin care ti se potriveste cel mai bine si bucura-te de atmosfera ideala, alaturi de cei dragi!

Tags:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *