Go to ...

Stiri Timisoara

Aflăm totul la timp!

RSS Feed

De ce să fii business partner în clinicile Life Dental Spa


Despre Life Dental Spa, brandul care se bucură de un mare prestigiu

Life Dental Spa este un brand de prestigiu al SC INTEGRA MEDICAL SERVICES SRL, firmă înființată în anul 2008, având o activitate în sectorul medicinei dentare de 12 ani.

În cei 12 ani de activitate, Life Dental Spa și-a definit individualitatea, reușind numeroase performanțe. Unul dintre cele mai valoroase a fost de a se remarca pe piața stomatologică prin conceptul de stomatologie laser, transformând complet viziunea organizației. Acest concept a fost introdus în organizație de către dr. Cristina Obreja, fondatorul firmei, în urma specializării în laser dentar pe care aceasta a obținut-o la Universitatea Aachen, în Germania.

Dar dr. Cristina Obreja nu s-a oprit doar la un rezultat valoros, reușind să pună bazele unui concept modern, bazat pe stomatologia holistică, astfel încât omul este văzut ca un întreg, pacientul fiind pus pe primul loc.

Avantajele pe care le au viitorii business partners și cum este mediul organizațional din clinicile Life Dental Spa

Life Dental Spa a creat un sistem foarte bine pus la punct, din care un business partner are o mulțime de câștiguri morale și materiale. Un business partner care colaborează cu Life Dental Spa și care este înclinat spre atingerea obiectivelor și asumarea atribuțiilor sale este răsplătit direct proporțional cu rezultatele și acțiunile sale. 

De vorbă cu Ștefan Obreja, directorul general al clinicilor Life Dental Spa

Ștefan Obreja este omul a cărui viziune avansată și inovatoare a pus amprenta asupra acestor clinici stomatologice. I-am solicitat, în limita timpului de care dispune, un interviu. Despre numeroasele motive pentru care merită să fii un business partner relatează în următorul interviu:

Ce tip de parteneriat caută Life Dental Spa?

Life Dental Spa caută colaborarea cu oamenii de afaceri care îndeplinesc următoarele condiții: să fie buni manageri, să se comporte și să acționeze ca un antreprenor și să ducă sistemul funcțional pe care îl are în prezent Life Dental Spa la cel mai înalt nivel. De asemenea, Life Dental Spa își dorește un parteneriat cu oameni care doresc să dezvolte clinici pe întregul teritoriu al României si nu numai, precum și persoane în poziție de top management care, alături de mine, să dezvolte cel mai mare lanț clinic în termen de 2 ani, iar la nivel european, să facem din Life Dental Spa cel mai mare brand internațional in 10-15 ani.

Cât de mult contribuie prestigiul și succesele de până în prezent al clinicilor Life Dental Spa  la atragerea unui business partner?

Succesele și rezultatele valoroase pe care le-am atins până acum demonstrează că putem susține o creștere exponențială și, cu siguranță, acest aspect este foarte important pentru cei care doresc să se alăture echipei noastre. În ultimii 2-3 ani, am avut creștere de 200% în cifra de afaceri, fapt care ne încurajează să continuăm astfel. Suntem foarte încrezători că oamenii care ni se vor alătura vor avea un succes la fel de mare precum l-am avut noi până în prezent.

Ce așteptări are Life Dental Spa de la viitorii business partners?

Așteptările pe care le avem de la viitorii business partners sunt următoarele: integritate maximă, să înțeleagă ceea ce facem și să punem în continuare pacientul pe primul loc, să fie implicați 100%, să găsească soluții acolo unde nu se întrevăd, să își asume toate acțiunile pe care le întreprind, să nu zică niciodată „nu se poate”. Acolo unde vor apărea diverse situații dificile, ar fi foarte bine ca viitorul business partner să vină cu cel puțin 3-4 soluții pe care le poate pune în practică.

Care sunt direcțiile de dezvoltare în clinicile Life Dental Spa?

Ne-am propus ca anul acesta să dezvoltăm 10 clinici, activitate care nu a mai avut loc niciodată în istoria României. De asemenea, ne-am propus ca la sfârșitul anului viitor să devenim lideri pe piața națională, ca mai apoi să începem dezvoltarea internațională. Vom începe cu Europa, apoi va urma America și alte continente.

Care sunt valorile ce stau la baza clinicilor Life Dental Spa?

Valorile care stau la baza clinicilor noastre sunt următoarele: accentul pe pacienți, întrucât dezvoltăm o relație cu pacienții bazată pe încredere; responsabilitate personală, căci suntem responsabili în respectarea angajamentelor făcute și rezultatele acțiunilor/inacțiunilor proprii; integritate, pentru că noi avem principii morale și etice puternice, indiferent de contextul în care ne aflăm; învățare continuă, căci fiecare zi e un prilej nou de a învăța și de a îmbunătăți performanța companiei; pasiune, întrucât facem lucrurile cu pasiune, dedicare și implicare maximă; încredere, deoarece avem încredere în noi, în ceilalți și în interesele comune ale celor implicați; inovație, fiindcă aducem tehnologii, strategii și idei noi, care oferă valoare pacienților și membrilor echipei și, nu în ultimul rând, curaj: facem lucrurile fără frică, asumându-ne riscuri și acționând pentru a avea rezultate excepționale. 

Cât de cunoscute sunt clinicile Life Dental Spa la nivel național și/sau internațional?

În acest moment avem două clinici în București, urmând o a treia de chirurgie, o clinică la Iași, una la Cluj și am semnat deja contractele pentru viitoare clinici în: Sibiu, Timișoara, Oradea, Pitești, Constanța, Ploiești și ne dorim în continuare extinderea clinicilor în alte orașe mai mari din România. Cu siguranță suntem foarte cunoscuți, căci am câștigat foarte mult teren, iar oamenii ne cunosc și ne apreciază.

În ceea ce privește cifra de afaceri, cum a evoluat Life Dental Spa în ultimii trei ani?

Ne-am dublat cifra de afaceri în fiecare an, chiar și în anul 2020, când a început pandemia de COVID-19, cu toate că industria stomatologică a fost destul de afectată, noi am reușit să ne dublăm cifra de afaceri. Acest lucru demonstrează că avem un potențial de creștere. De asemenea, conceptul unic pe care noi îl promovăm este foarte apreciat, iar sistemul nostru de business este total diferit față de piață.

Dintre factorii inovativi (stomatologia holistică, stomatologia cuantică, stomatologia laser, materialele biocompatibile etc.), care contribuie cel mai mult ca diferențiator față de celelalte clinici stomatologice de pe piață?

Conceptul de stomatologie holistică contribuie cel mai mult ca diferențiator față de celelalte clinici de pe piață. Acest concept include mai multe noțiuni, una dintre acestea fiind stomatologia laser. Tratăm exclusiv cu laserul manoperele dentare ale pacienților noștri, ceea ce ne oferă un avantaj pe piață. Totodată, stomatologia holistică se bazează pe tratarea omului ca un întreg, căci noi nu îi tratăm doar problemele dentare, ci ne gândim cum îl ajutăm să elimine cauzele care au dus la îmbolnăvire, îl tratăm astfel încât el să poată avea rezultate pe termen lung, să folosim materiale biocompatibile, să folosim manopere minim invazive. Noi considerăm ca acesta este viitorul în domeniul stomatologiei, laserul fiind o tehnologie cuantică. Ne dorim să dezvoltăm această parte de tehnologie cuantică și să integrăm cât mai multe elemente tehnologice în tot ce înseamnă tratarea pacienților.

Ce beneficii oferă unui business partner clinicile Life Dental Spa?

Beneficiile pe care noi le oferim unui business partner sunt următoarele: avem un sistem care a demonstrat creștere exponențială în ultimii trei ani, suntem într-o continuă mișcare și dezvoltare, lucrăm foarte mult la partea de dezvoltare personală. Așa reușim să îi facem pe oamenii care ne însoțesc să nu se plictisească și, de asemenea, să atragem și alți oameni care își doresc să facă tot mai mult cu viața lor, să fie implicați, să dovedească faptul că rezultatele pe care le pot atinge sunt excepționale.

Alege colaborarea cu clinicile Life Dental Spa și beneficiază de avantajele de a lucra la construirea unui brand de calitate alături de o echipă pasionată și dornică de succes!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *