Go to ...

Stiri Timisoara

Aflăm totul la timp!

RSS Feed

De ce sa inchiriezi o masina


De ce sa inchiriezi o masina? Sunt o multime de motive pe care trebuie sa le ai in vedere si, cu siguranta, te vei convinge. Bineinteles, totodata sunt o multime de locuri din care poti sa inchiriezi o masina, insa ideal ar fi sa te orientezi catre cei mai profesionisti. Nimeni nu isi doreste sa aiba grija autoturismului pe care il inchiriaza, iar acesta trebuie sa fie bine intretinut si eventual foarte bine dotat. Asadar, pentru a sti sigur ca ai luat cea mai buna decizie poti apela la Drive2U. Aici te asteapta o selectie foarte variata de autoturisme pe care le poti inchiria, fiind numai bune pentru toate contextele, iar avantajele sunt nenumarate.

Ideal in vacanta

De cele mai multe ori se inchiriaza o masina in vacanta intrucat e mult mai comod din multe puncte de vedere. De asemenea, pentru ca nu se mai foloseste masina personala, aceasta nu se mai uzeaza si nu se devalorizeaza si, in plus, oricand se poate alege o masina mai economica decat cea personala. La Drive2U se gasesc foarte multe autoturisme echipate cu motoare moderne care consuma foarte putin si, de asemenea, se poate alege o varianta care sa dispuna de mai mult spatiu de stocare pentru a avea parte de cele mai bune conditii alaturi de cei dragi. 

Ajungi mai repede in orice punct

Daca totusi nu vrei sa mergi in vacanta cu o masina inchiriata, oricum cand calatoresti undeva tot este mai comod sa apelezi la Drive2U pentru ca ai nevoie sa ajungi dintr-un punct in altul, iar decat sa te incurci cu taxiurile sau alte mijloace, stii ce ai de facut. Nu ai grija bagajelor ca se pot rataci si nici nu mai esti tinta hotilor pentru ca te remarci ca fiind turist intr-un oras nou.

Alegi o masina grozava

Poti sa alegi cele mai bune masini pentru nevoile tale, incepand de la cele mai economice astfel incat calatoria sa se pastreze la cele mai mici valori posibile. Totusi, pentru a avea parte de cele mai bune conditii alaturi de cei dragi intr-un concediu petrecut la munte, atunci poate ca un SUV este ideal. Nu lipsesc nici masinile sport, cele decapotabile, sedan-urile sau cele de lux pentru ca Drive2U le are pe toate.

Nu ai grija intretinerii

Foarte important este faptul ca atunci cand inchiriezi o masina nu trebuie sa te preocupe intretinerea acesteia si orice sofer stie ca pot creste foarte mult costurile in acest sens. Numai taxele, impozitele, asigurarile si reviziile se pot ridica la cateva sute de lei in fiecare an, insa la Drive2U nu ai aceasta grija.

Preturile sunt accesibile

In acelasi timp, nu este deloc scump sa inchiriezi o masina de la Drive2U si se gasesc variante pentru toate buzunarele. De asemenea, daca costurile totale se impart la numarul de calatori, atunci, cu siguranta, acestea vor scadea si mai mult, iar inchirierea unui autoturism se va dovedi poate una dintre cele mai economice solutii posibile.

Iti poti face un itinerariu mai vast

Trebuie avut in vedere si faptul ca oricine se bucura acum de mai multa libertate, iar itinerariile puse la punct vor putea fi cat mai vaste, astfel incat acestea sa cuprinda toate atractiile pe care iti doresti sa le vezi in vacanta si nici nu trebuie sa te limitezi doar la perimetrele in care poti ajunge prin intermediul mijloacelor de transport.

Proceduri foarte simple

Intregul proces a fost simplificat la Drive2U, ceea ce presupune ca sunt de ajuns chiar si numai cateva minute pentru a completa datele necesare si pentru a rezerva masina dorita astfel incat sa te bucuri de cele mai bune conditii in urmatoarea ta calatorie.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *