Go to ...

Stiri Timisoara

Aflăm totul la timp!

RSS Feed

Fast & Fixed, avantajele care vorbesc de la sine despre implanturile dentare!


Procedura de implanturi dentare Fast & Fixed, cunoscuta si sub denumirea de “dinti intr-o zi”, a fost dezvoltata de medicii germani si reprezinta o tehnica revolutionara pentru furnizarea unui set de dinti noi ficsi.

Este una dintre cele mai bune alternative moderne pentru protezele mobile si utilizeaza implanturi dentare pentru a asigura un set complet de dinti noi pe o punte fixa, totul intr-o singura zi!

Ce este sistemul Fast & Fixed?

Este un procedeu care permite pacientilor sa revina, in mai putin de 12 ore, la activitatile obisnuite cu un set nou de dinti ficsi. Se poate realiza cu ajutorul unui sistem cu 4 implanturi pentru mandibula sau arcada inferioara, sau cu un sistem cu 6 implanturi pentru maxilar sau arcada superioara.

Intrucat necesita putine componente, este un sistem usor de implementat. Totodata, faciliteaza restaurarea completa a danturii, ofera o stabilitate primara de neegalat si oseointegrare rapida, iar rezultatele sunt durabile, functionale şi estetice.

Fast & Fixed – implanturi dentare revolutionare!

Pacientii care opteaza pentru aceasta tehnologie, disponibila si la clinica stomatologica dentalpremier.ro, beneficiaza de implanturi dentare si restaurari provizorii care le permit sa se intoarca imediat la viata obisnuita, fara niciun inconvenient, urmand ca dupa 4 – 6 luni sa revina la cabinet pentru dintii finali.

Cu alte cuvinte, este un sistem de implanturi care ofera avantajul unei proteze dentare fixe imediate, perfect functionala.

Este un procedeu revolutionar brevetat de renumita companie germana internationala Bredent Medical si poate fi implementat doar in clinicile stomatologice certificate de acestia, de catre chirurgi implantologi si proteticieni dentari.

In prezent, datorita multiplelor avantaje, este preferat de pacientii si medicii din intreaga lume.

Avantajele implanturilor Fast & Fixed

 • Sunt foarte rapide si, intr-o singura zi, se realizeaza extractiile, implanturile si atasarea protezei fixe. Astfel, in maximum24 ore, pacientii pleaca din clinica cu dinti ficsi noi, perfect functionali.
 • Este o tehnologie care scade considerabil costurile de tratament dentar si necesitatea vizitelor repetate la medicul stomatolog.
 • Reduce perioada de tratament de la 12 luni la mai putin de 24 ore si ofera garantia unei vieti normale.
 • Chiar si in cazul protezelor fixe provizorii, dintii arata exact ca cei naturali si sunt perfect functionali.
 • Pacientii beneficiaza de confort sporit si nu mai intampina dificultati atunci cand vorbesc sau mananca.
 • Tratamentul se desfasora sub anestezie si nu este dureros.
 • Recuperarea este completa si rapida gratie tehnologiei de vindecare accelerata PRGF Endoret.
 • Noii dinti sunt garantati pe termen lung si nu prezinta riscuri de complicatii si afectiuni.

Cine poate beneficia de implanturile Fast & Fixed?

Sistemul de “dinti intr-o singura zi” este o tehnologie avansata care rezolva in numai 24 de ore problema dintilor care lipsesc in numar mare. Cu toate ca este un tratament dedicat in special persoanelor de varsta mijlocie, exista situatii si cazuri in care se poate recomanda si tinerilor.

De asemenea, este un tratament foarte avantajos pentru pacientii care:

 • au pierdut o mare parte din dinti si risca pierderea totala a danturii din cauza unor afectiuni precum parodontita;
 • au suferit de pierderea totala a dintilor de pe arcada inferioara sau superioara;
 • folosesc proteze dentare mobile;
 • au nevoie de restaurari complete ale dintilor;
 • din cauza pierderii osoase mari, nu pot apela la implanturi dentare.

Pentru a avea garantia succesului acestei terapii, este esential sa apelezi la o clinica de specialitate certificata de Bredent Germania. Aici vei gasi o echipa profesionista si cu experienta formata din implantologi, specialisti in proteze si tehnicieni dentari care stiu exact ce au de facut. Fast & Fixed este un sistem care iti poate schimba viata si merita sa beneficiezi si tu de avantajele lui!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *