Go to ...

Stiri Timisoara

Aflăm totul la timp!

RSS Feed

Funeral Express – un lider in transportul funerar


Transportul funerar, ca si alte servicii, s-a schimbat de la o perioada la alta. Acesta a devenit mai simplu si mai usor de realizat o data cu aparitia in masa a automobilelor, avand posibilitatea de a le modifica si a le folosi in acest scop. Mai mult de atat, a devenit si mai usor de realizat repatrierea unei persoane decedate.

Zi de zi apar noi firme care se ocupa de transport funerar si de reaptrieri si asa cum se intampla peste tot, unele au succes iar altele nu. Diferentele intre una  si alta sunt date de multe lucruri, de la experienta angajatilor si pana la serviciile oferite si pretul acestora. Avem insa si firme care au aparut cu multi ani in urma si continua si in prezent sa le ofere clientilor cele mai bune oferte.

Funeral Express si-a propus inca de la infiintare sa ajunga una dintre cele mai bune firme de transport funerar si repatrieri decedati si a reusit sa faca asta prin multa munca si perseverenta. In decursul anilor de activitate, cei de aici au reusit sa ii multumeasca pe toti cei care au apelat la serviciile Funeral Express, oferindu-le toate informatiile de care este nevoie in ceea ce inseamna si ce presupune un transport funerar si o repatriere.

Pentru a asigura indeplinirea cat mai rapida a serviciilor, cei de la Funeral Express s-au extins nu numai la nivel national dar si international, avand in momentul de fata puncte de lucru si in Spania, Italia si Germania, tari foarte populate de catre romani si au reusit sa obtina autorizatii de intocmire a documentelor de repatriere(Pasaportul Mortuar) fara prezenta membrilor din familiile decedatilor in aceste trei tari dar si in Franta si Anglia. Acesta ofera libera trecere la granitele tarilor din Uniunea Europeana, facilitand cu mult transportul dintr-o tara in alta.

Echipele de la Funeral Express sunt constituite din persoane cu experienta, de la consilierii funerari pana la soferii care realizeaza transportul funerar. Cum era de asteptat, este nevoie de ceva cunostinte in acest domeniu dar si de experienta, care poate fi acumulata numai prin oferirea a ceva de calitate, profesionist. Totodata, in prezent cei de aici detin cea mai mare si mai moderna flota auto pentru transport funerar de la noi din tara.

Fiecare contract este executat cu proptitudine si atentie, fiind oferite toate informatiile de care este nevoie. Preturile sunt realizate in functie de ceea ce doreste clientul si comunicate pe loc. In ceea ce priveste repatrierea si transportul, acestea sunt executate la fel de bine, fiind puse la dispozitie toate cele necesare de la sicrie pana la medici de constatare a decesului astfel incat nimic sa nu fie lasat la voia intamplarii. Asa ca, la nevoie, Funeral Express va fi cu siguranta cea mai buna alegere pentru cei care se afla intr-un impas.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *