Go to ...

Stiri Timisoara

Aflăm totul la timp!

RSS Feed

Jocuri potrivite pentru cei mici


Avand in vedere cat de multe jocuri si jucarii gasim la momentul actual pe piata, dar si preturile variate, alegerea noastra, mai precis, a parintilor, este din ce in ce mai dificila. Unde mai pui ca in acesta perioada, mai precis – in plina pandemie – trebuie sa gasim jocuri si activitati interesante, care sa ii tina ocupati pe cei mici o perioada cat mai mare.

Daca si tu esti in catarea unor jocuri interesante, ce zici de un Set de 2600 de piese pentru mozaic (10 mm)? Acest set este un joc mozaic care ii va ajuta pe cei mici sa compuna sau mai precis sa conaruiasca anumite imagini cu ajutorul pieselor colorate. Iar 2600 de piese viu colorate sunt mai mult decat suficiente pentru realizarea unei imagini uriase, dar si complexe.

Set de 2600 de piese pentru mozaic, acest joc de constructive interesant si atractiv, poate fi achizitionat din magazin online jucaresti.ro. Cu ajutorul celor 2600 de piese, cei mici se pot distra creand diverse modele, desene sau constructii amuzante pe tablita de lucru. Jocul contribuie la dezvoltarea abilitatilor motorii fine, deoarece cei mici trebuie sa utilizeze aceste piese de mici dimensiuni pe care trebuie sa le pozitioneze intr-un anumit loc. De asemenea, acesta contribuie si la dezvoltarea coordonarii mana ochi, la dezvoltarea creativitatii si a imaginatiei. De asemenea, copiii invata sa asocieze culorile, precum si conceptele spatiale. Vei detalii produs.

Cine este jucaresti.ro? Jucaresti este un magazine online care comercializeaza jocuri si jucarii pentru copii de toate varstele, dar si mobilier pentru camera celor mici, seturi de pictura, desen, dar si creatie. Tot la ei vei gasi si dulciuri, instrumente muzicale, jocuri de rol, puzzle-uri, dar si produse dedicate gimnasticii medicinale si multe multe alte.

Comenzile plasate pe Jucaresti.ro care depasesc suma de 150 lei vor beneficia de transportul gratuit, iar comenzile care depasesc suma de 200 lei, pe langa transport gratuit, vor mai primi in dar si o cutie cu jucarii. Cutia cu jucarii este denumita Surprizeta, deci cu siguranta vei gasi acolo o multime de surprize. Verifica toate detaliile, dar si produsele pe site-ul lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *