Go to ...

Stiri Timisoara

Aflăm totul la timp!

RSS Feed

Masina se repara usor cu dezmembraripenet.ro!


Anul acesta mi-am indeplinit un vis la care aspiram de foarte mult timp: acelea de a-mi cumpara un Opel Tigra din Germania! Am fost personal sa imi iau masina de la autohaus si am condus-o chiar eu pana in Romania.

La inceput nu am avut nicio problema, deoarece masina nu a dat niciodata semne ca ar trebui schimbate anumite piese. Insa, dupa un timp masina incepuse sa nu mai consume cat trebuia si mi-am dat seama ca ceva nu este in regula.

Am dus masina la un service pentru o constatare si mecanicii de acolo mi-au recomandat sa schimb sonda lamda si catalizatorul, deoarece sunt principalele cauze pentru care masina nu functiona in parametrii corecti.

  • a prinsese intr-o perioada foarte proasta, deoarece nu aveam banii necesari pentru a suporta pretul pieselor noi din magazin si manopera de la mecanic.
  •  

La sfatul unui prieten am apelat la dezmembrari masini, deoarece acolo se gasesc mereu piese ieftine de foarte buna calitate. Dezmembrari auto Craiova este printre cele mai bune si nici nu trebuie sa te duci pana la Craiova sa cumperi. Site-ul dezmembraripenet.ro este usor de accesat si ofera o gama vasta de piese pentru orice fel de masina.

Dezmembraripenet.ro este o solutie foarte buna pentru posesorii de autoturisme cu masini la mana a doua, deoarece nu sunt nevoiti sa investeasca sume mari in piese care isi vor face treaba pe termen lung.

Dezmembrari Auto Craiova este locul meu preferat, de unde pot sa cumpar oricand piese de schimb sau chiar accesorii mai mari pentru orice fel de masina. Chiar saptamana trecuta i-am aratat unui prieten site-ul, deoarece avea nevoie de piese pentru duba sa Fiat.

Recomand cu incredere site-ul deoarece ofera piese de calitate si preturi fara concurenta. Oricine isi poate repara masina cu piesele de la dezmembrari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *