Go to ...

Stiri Timisoara

Aflăm totul la timp!

RSS Feed

Plosnite de pat – ce sunt si cum poti scapa de ele


Plosnite de pat – ce sunt si cum poti scapa de ele

Nu stii ce sunt plosnitele de pat? Ei bine,  sunt paraziti care au aparut pentru prima data in Asia iar cu timpul s-au raspandit in Europa Centrala si de Est. Mai mult de atat trebuie sa mai stii ca aceste plosnite de pat apar in cotetele pasarilor domestice dar si in locuinte, mai exact in dormitor sau in pensiuni sau hoteluri.

    Afla mai multe detalii 

Plosnita de pat nu poate zbura deoarece aripile ei sunt reduse ca dimensiune. In plus aceasta are intre 4 si  8 mm lungime iar culoarea ei este de la rosu – ruginiu pana la maro inchis. Antenele si picioarele au o culoare galbuie iar corpul este aplatizat.  Aceasta iese pe timpul noptii si se hraneste cu sangele oamenilor.

Trebuie sa ai mare grija cu plosnitele de pat deoarece musca si iti provoaca destul de multa durere. Daca vrei sa scapi de ele cat mai repede si cat mai sigur atunci Ecoprest este solutia ideala pentru tine. Experienta acestora in domeniu te va ajuta sa scapi de acesti paraziti mai repede decat ai crede. Trebuie sa colaborezi cu ei daca siguranta primeaza pentru tine si daca vrei sa nu te mai confrunti cu aceasta problema. 

Ecoprest are o intreaga echipa de profesionisti care te vor ajuta sa ai din nou casa la care visezi. 

Plosnitele de pat pot provoca reactii alergice. Pe timpul noptii nu iti vei da seama ca acest parazit te musca, vei realiza abia dimineata in momentul in care vei vedea toate semnele lasate pe corpul tau.  De cele mai multe ori plosnita nu reuseste sa nimereasca un vas de sange de aceea te va musca pana cand il va gasi. Incepe prin a cauta in locuinta ta in cearcaf, saltea , pat orice mic semn care ti-ar putea indica ca esti invadata de plosnite. Daca descoperi un singur parazit este cazul sa iei legatura cu Ecoprest si sa le soliciti ajutorul. Doar asa te vei putea simti din nou in siguranta in casa ta si vei stii ca plosnitele sunt un subiect de domeniul trecutului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *