Go to ...

Stiri Timisoara

Aflăm totul la timp!

RSS Feed

Rolul cabinelor foto în cadrul unui eveniment


În prezent, niciun eveniment de amploare nu este complet fără prezenţa unei cabine foto în incinta locaţiei. Invitaţii adoră să aibă o amintire, motiv pentru care organizatorii de evenimente iau în calcul şi această variantă, fie că este vorba despre o nuntă, fie că este vorba despre un botez sau o aniversare.

Pozele sunt haioase, sunt printate rapid şi reprezintă o idee interesantă, fapt pentru care cabina foto a prins foarte bine în ultimii ani la publicul larg. În general, invitaţii dau năvală în faţa cabinei foto, pentru a se distra alături de prieteni şi pentru a pleca acasă cu o frumoasă mărturie pe care o pot păstra.

Avantajele închirierii unei cabine foto

A închiria o cabină foto presupune un cost destul de ridicat pentru unii clienţi, însă avantajele pe care le oferă sunt extraordinare:

  • distracţie garantată;
  • un număr nelimitat de poze în perioada de timp stabilită;
  • fundalul poate fi modificat în funcţie de tematica evenimentului;
  • hârtia folosită pentru printarea pozelor este una de o calitate superioară;
  • prezenţa recuzitei.

Sună bine, nu? Mai mult decât atât, clienţii au posibilitatea de a primi întreaga colecţie de fotografii pe un dispozitiv portabil, aşa cum este un memory stick. În vreme ce fotografiile profesioniste necesită timp pentru editare, pozele surprinse de cabina foto sunt printate pe loc.

O echipă specializată se va afla lângă cabina foto pe parcursul întregului eveniment, pentru a veni în ajutorul celor dornici să facă o poză. Cu puţin ajutor, toată lumea va avea parte de pozele mult dorite, iar distracţia va fi garantată. În plus, recuzita este inclusă în ofertă, aşa că invitaţii au de ales dintr-o gamă variată de peruci sau măşti. Cu cât sunt mai haioase şi mai neobişnuite, cu atât atrag mai mult atenţia celor din jur, care îşi doresc să aibă o amintire de neuitat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *