Go to ...

Stiri Timisoara

Aflăm totul la timp!

RSS Feed

Secretul gustului „ca in Italia” sta intr-un cuptor de pizza performant!


Daca rugati zece romani sa mentioneze rapid un fel de mancare, cel putin sapte dintre ei vor spune „pizza”, mai ales daca printre cei care raspund se numara si tineri sau chiar copii. Motivele pentru care acest aliment inventat in urma cu sute de ani in Italia este atat de popular sunt numeroase: gustul sau deosebit, in functie de ingredientele folosite; rapiditatea prepararii, dar si a consumului; pretul accesibil si disponibilitatea pe scara larga etc.

In cazul in care detineti sau administrati o unitate de alimentatie publica, pizza nu trebuie sa lipseasca din meniu, iar in bucatarie trebuie sa se regaseasca un cuptor de pizza performant, care sa satisfaca, atat la propriu, cat si la figurat, apetitul clientilor dumneavoastra.

Furnizorul Fresco Expert, care sustine geniul in bucatariile profesionale din Romania inca din anul 1992, va pune la dispozitie zeci de modele de cuptor de pizza provenite exclusiv de la branduri renumite la nivel international. Astfel, acestea isi vor dovedi fiabilitatea, performantele, productivitatea si durata crescuta de viata, fiind investitii mai mult decat rentabile pe termen lung.

Vorbim despre modele electrice, pe gaz sau pe lemne, cu banda sau una/doua camere de coacere, unele dintre ele prevazute cu reglaj separat al temperaturii pentru partea superioara/inferioara si panou de control intuitiv, pentru a putea fi folosite chiar si de catre personal nespecializat.

Mai mult decat atat, orice produs de acest tip din oferta Fresco Expert vine insotit de garantia Base Care inclusa in pret (montaj, 12 luni piese de schimb si manopera), in timp ce garantiile Performance Care si Premium Care sunt disponibile contra cost. In continuare, va prezentam cateva astfel de modele comercializate de catre magazinul mentionat anterior, alaturi de pretul lor si principalele caracteristici, pentru a fi siguri ca faceti alegerea cea mai potrivita pentru pizzeria sau restaurantul dumneavoastra, in functie de buget si capacitatea acestuia.

Cuptor de pizza electric – pret 13.317 lei

Capacitate: 6+6 pizza de 34 de centimetri / Tip constructie: 2 camere de coacere / Dimensiuni: 118x150x78,4 centimetri / Greutate: 257 de kilograme / Temperatura: intre 150 si 500 de grade Celsius / Tip control: digital / Specificatii: structura exterioara din otel inoxidabil, sticla panoramica termoizolanta, panou electronic usor de utilizat, pietre de cuptor fabricate in Italia, temporizator digital, raft culisant;

Cuptor de pizza pe gaz – pret 13.422 de lei

Capacitate: 9 pizza de 30 de centimetri / Tip constructie: o camera de coacere / Dimensiuni: 179x131x97 de centimetri / Greutate: 295 de kilograme / kW gaz: 34 (gaz natural) / Temperatura: 400 de grade Celsius / Tip control: mecanic / Specificatii: termostat de siguranta, arzator controlat individual;

Cuptor de pizza pe lemne – pret 22.954 de lei

Capacitate: 4-5 pizza / Tip constructie: o camera de coacere / Dimensiuni: 185x172x172 de centimetri / Diametru vatra cuptor: 110 centimetri / Greutate: 1.200 de kilograme / Specificatii: fatada din cupru, structura din inox, suport inclus;

Cuptor de pizza tip tunel, pe gaz – pret 57.894 de lei

Capacitate: 220 de pizza pe ora / Tip constructie: cu banda / Dimensiuni: 184x228x94 de centimetri / Greutate: 390 de kilograme / kW gaz: 30 / Temperatura: 320 de grade Celsius / Tip control: digital / Specificatii: ventilat, suport pe roti.

Tags:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *