Go to ...

Stiri Timisoara

Aflăm totul la timp!

RSS Feed

Transforma-ti casa intr-un loc de relaxare


Nu toti detin avantajul de a sta la casa pentru a se bucura de propria terasa sau gradina, unde sa nu ii deranjeze nimeni. Din fericire locuiesc la casa, ceea ce imi permite sa fac orice modificare doresc datorita spatiului mai mare. Anul acesta am inceput un proiect si anume acela de a-mi transforma terasa intr-un loc de relaxare unde pot sa invit prietenii vara la un gratar sau o cafea.

Facand deja cunostinta cu magazinul online Mobilicasa.ro, am decis sa comand scaune adecvate pentru terasa din categoria lor de scaune si mese, mai exact scaune relaxare.

Vazand deja care imi sunt optiunile, am decis sa merg la sigur si sa cumpar 5 bucati de scaune pentru terasa. Astfel, am considerat sa achizitionez pentru terasa 5 scaune din modelul BUC 202.

Aceste scaune sunt similare celor pe care le vedem la terasele din centru, doar ca vor arata mult mai bine in gradina mea.

Scaunul BUC 202 are in componenta o structura metalica si este invelit in polivinil, un material asemanator ratanului, foarte rezistent la ultraviolete si la variatiile de temperaturi ridicate sau scazute.

Design-ul acestor scaune este foarte placut, asemanator scaunelor impletite, doar ca acestea sunt mult mai rezistente. De asemenea, aceste scaune sunt cocepute in mod special pentru terase, iar durabilitatea este garantata.

Scaunele BUC 202 sunt foarte incapatorare avand urmatoarele dimensiuni:

  • Inatimea maxima a sezutului 77,5 cm
  • Inaltimea maxima a scaunului 44 cm
  • Latimea sezutului 43 x 39cm

Sunt extrem de multumit de aceasta achizitie, deoarece gradina mea a capatat cu totul alta dimensiune, si este o adevarata placere sa petreci serile si weekend-urile asezat pe scaunele de terasa BUC 202.

Facand aceasta achizitie, am reusit sa economisesc mai multi bani, deoarece este mult mai costisitor sa iesi in fiecare seara la o terasa in oras.

Investitia pe care am facut-o, nu a fost deloc mare, iar, din punct de vedere al calitatii, aceste scaune sunt peste asteptarile mele.

Recomand produsele de pe Mobilicasa!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *