Vara asta, dam drumul distractiei


Unde ne petrecem timpul vara aceasta ? Soare, plaja, faleza, iesirile cu prietenii..ce bine suna. Dar ce statiune alegem? Vama Veche, sau poate Eforie, ori de ce nu Mamaia. Sa vedem in cele ce urmeaza care sunt avantajele fiecarei statiuni.

Eforie Nord

Eforie Nord este a doua mare staţiune a litoralului românesc. Poziţionată la aproximativ 12 kilometri de municipiul Constantă, pe drumul de legătură cu oraşul Mangalia, Eforie Nord este o staţiune balneară renumită atât în ţară, cât şi în străinătate. Îmbinarea turismului recreativ cu cel de tratament face că staţiunea să fie deschisă turiştilor pe durata întregului an. Bazele de tratament din staţiune atrag anual un număr mare de turişti romani şi străini, oferindu-le tratamente moderne şi cure folosind factorii naturali din zonă. Fiind o staţiune în continuă expansiune, Eforie Nord îşi schimbă înfăţişarea de la an la an. Așa se explică și faptul că, dacă în anii trecuți, plajele de pe litoralul romanesc erau pline ochi, se pare că de câţiva ani încoace, nu mulţi la număr, s-au mai rărit dintre aceştia, mulţi optând pentru litoralul tarilor străine. Prețurile au crescut, locurile de cazare au devenit insuficiente, poate chiar mult prea insuficiente, iar o parte semnificativă din publicul cel puţin aparent ca fiind financiar, care mergea pe litoral în anii trecuți și cheltuia la restaurante, la terase, în cluburi, a migrat către alte destinații.

Vama Veche

Vama Veche, este şi ea la mare căutare cel puţin în ultimii ani, de când s-au făcut tot felul de îmbunătăţiri atât plajei, cât şi staţiunii per ansamblu, astfel încât să aveţi oportunitatea de a petrece un concediu minunat. În ciuda faptului că cel puţin în Vamă Veche, majoritatea persoanelor prefera să îşi asigure cazare proprie fie că vorbim despre corturi sau despre rulote. Cer este că sunt şi persoane care încă nu se sfiesc în a da un click pe paginile intitulate cazare Vama Veche.